Vyhrivani zrcatek
Vyhrivani zrcatek
Zdar,
tak jsem se dnes konecne dokopal vymenit vyhrivany srcatka ale kdyz jsem sundal nevyhrivany tak koukam a kabel k vyhrivani nikde, jen 4 zili co vedou k motorku. Musim vymenit i ten kablik co je jen v zrcatku nebo to mam nejak nabastlit? Predpokladam ze to vyhrivany zrcatko ma ty dva konektory na +12 a zem? V ETK jsem samostatny kablik nenasel... poradte prosim...
ps: asi nabastlit ke kablum u motorku to nepujde bac tam jde proud jen kdyz se hejbe dzojem ne?
tak jsem se dnes konecne dokopal vymenit vyhrivany srcatka ale kdyz jsem sundal nevyhrivany tak koukam a kabel k vyhrivani nikde, jen 4 zili co vedou k motorku. Musim vymenit i ten kablik co je jen v zrcatku nebo to mam nejak nabastlit? Predpokladam ze to vyhrivany zrcatko ma ty dva konektory na +12 a zem? V ETK jsem samostatny kablik nenasel... poradte prosim...
ps: asi nabastlit ke kablum u motorku to nepujde bac tam jde proud jen kdyz se hejbe dzojem ne?
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vyhrivani jde po tech samych ctyrech kabelech co ovladani.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vyhrivane zrcatko ma vyvedene uvnitr kabely ktere se napoji na vlastni zrcadlo, tedy nestaci vymenit jen zrcadla ale i elektriku uvnitr celeho zrcatka.Feryt píše:Hm a jak to tam nabastlit? Jestlize do toho zrcatka se ma pustit 12V, tak bych si zmeril merakem na jakym dratu je stalejch 12V a nula, a to bych k tomu pripajel, je to richtich?
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zitra nebo nekdy, az budu mit cas rozebrat zrcatko.Feryt píše:No prav, muzes zjistit kam vedfou ty dva kabely z vyhrivaneho zrcatka? Ja bych rekl ze jsou jen napojeny nekam na ty 4 kabliky...
323ti stock condition
323ti stock condition
Stačí to buď připájet k těm dvěma správným. Pokud to má být hezké, není nic jednoduššího, než ty konektory přelisovat - jsou to ty nejmenší Fastony.Francis píše:Vyhrivane zrcatko ma vyvedene uvnitr kabely ktere se napoji na vlastni zrcadlo, tedy nestaci vymenit jen zrcadla ale i elektriku uvnitr celeho zrcatka.
Tak tam tu "sforku" dej a mas to. Dalsi spoj = dalsi potencialni problem a kdyz uz teda, tak aspon opravdu pajeny, rychlospojky prinasej jen starosti.Feryt píše:heh ja tomu rima "sforka", peknej obrazek... diky.
Bud na nej sahni, jestli je teply, nebo to sklo vykacej a uvidis, dyt je to prace na 15 vterinLádínek píše:Hmmmm a dá se teda poznat vyhřejvaný zrcátko aniž bych ho rozebral?

Rychlospojka tam snad ani nevejde (a o tom snad ani nikdo neuvažovalJirka325 píše:Tak tam tu "sforku" dej a mas to. Dalsi spoj = dalsi potencialni problem a kdyz uz teda, tak aspon opravdu pajeny, rychlospojky prinasej jen starosti.

Těma konektorama to tam je připojené normálně. Měl jsem na mysli ho odstranit a do nového nalisovat už oba dráty tak, jak to mají sériové vyhřívané zrcátka.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Pootocit zajistenim a vyndat sklo je 15s jak pise Jirka, pak zezadu ke zrcadlu bud vedou dva draty nebo nevedou.Ládínek píše:Hmmmm a dá se teda poznat vyhřejvaný zrcátko aniž bych ho rozebral?
323ti stock condition
323ti stock condition