Zastavba motoru 325i chrom do 325i plast
Zastavba motoru 325i chrom do 325i plast
Provadim tuhle operaci a narazil jsem na maly problem s motorovou elektrikou: Mam auto 325i plast v kterym byl motor 320i motronic s katem (206KA). Patri do nej 256K1, kterej jsem koupil, ale je z chroma r.v. 87. Kulata zasuvka, ktera propojuje motorovou elektriku s elektroinstalaci auta, je stejna, ale v te chromacke je mene zapojenych pinu. Resim problem, jestli prehodit motorovou elektriku z toho dvoulitru (coz se mi moc nechce, protoze je dost prace), nebo to nejak poupravit. Uz jsem zjistil, ze nejde benzinove cerpadlo. V nejakych starsich diskusich jsem nasel, ze by mohl byt problem jeste s otackomerem a ekonomerem, tam se to ale tykalo predelavek 4valcu na 6valce. Nevite nekdo, jak to co nejjednodusseji vyresit? Co kam propojit?
U konektoru ř.j. máš 3pin konektor, (Bílej , zelenej, černej (někdy:Černo modrej) drát). Můžu ti napsat kterej kam, z hlavy to nevím
Ale...
V tvém případě, bych přehodil ten svazek, lepší než někde bastlit nějaký dráty, vždyť je to práce na 1/2 hodiny, můžeš narazit na jinej konektor čidla tlaku oleje a hladiny oleje, jinak je to stejný. , Nicméně obě čidla když přehodíš z toho 2.0i tak jsi vyzívanej...

V tvém případě, bych přehodil ten svazek, lepší než někde bastlit nějaký dráty, vždyť je to práce na 1/2 hodiny, můžeš narazit na jinej konektor čidla tlaku oleje a hladiny oleje, jinak je to stejný. , Nicméně obě čidla když přehodíš z toho 2.0i tak jsi vyzívanej...
Ondra ex.M-Fahrer
Mam to uz vsechno zapojeny a nastrojeny, tak jsem se chtel tomu vyhnout, ale mas asi pravdu, ze to bude lepsi - hlavne proto, ze to potrebuju tento vikend zpojizdnit. Nicmene kdybys prílezitostne nasel, jak to prepojit (jaky draty na jaky piny), mohl bys to sem dat, asi by se mi to hodilo treba do budoucna - starej svazek si necham, kdyby neco odeslo... Diky.