nejde sundat krytka dálkovýho světla
nejde sundat krytka dálkovýho světla
nemůžu za zlatý prase sundat tu plastovou krytku u dálkovýho světla. Rupla žárovka a s tou kravinou nejde hnout. Zkoušel jsem i francouzák. A ještě drobnůstka:co se stane když dám do světel 100W žárovky???Dík moc
Krytka
Tak tohle jsem řešil asi před 14dni. Nesundáš to ani náhodou. Je to tam celý zkorodovaný a chcený k sobě. Řešil jsem to následovně. Na vrakáči jsem koupil za 50kč novou vyndal světlo a tamtu rozříz a rozlomil.Jinak to nejde.A jestli máš světla od BOSCH tak si tam 100Watt dát můžeš.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
me se pri montazy krouzku do svetel podarilo jedno sklo rozbit a shanel jsem - sehnal, na vrakaci za 400 (jen parabolu se zarovkou, kupodivu dobrou, a tim plechovim drzakem) smejdi, jen tam sedej, a kdyz neco chces tak ti daj sroubovak (hodny) a bez si to sundat a pak te jeste zkasnou
by me zajimalo kolik ti daj na vrakaci za cely auto
by me zajimalo kolik ti daj na vrakaci za cely auto
když musíš, tak ..... BMW
No kupovat nový nemusíš.
Já to řešil před měsícem.
Nakonec jsem vyndal celý světlo ven, nalil tam odrezovač a nechal to pár hodin odstát. Pak jsem chytl tu objímku do svěráku, chytl světlo za parabolu a šmrdlal tím tam a zpátky tak dlouho až to povolilo. Byla to pakárna ale šlo to. Fakt milimetr po milimetru to povolilo.
hodně štěstí....
Já to řešil před měsícem.
Nakonec jsem vyndal celý světlo ven, nalil tam odrezovač a nechal to pár hodin odstát. Pak jsem chytl tu objímku do svěráku, chytl světlo za parabolu a šmrdlal tím tam a zpátky tak dlouho až to povolilo. Byla to pakárna ale šlo to. Fakt milimetr po milimetru to povolilo.
hodně štěstí....

- Spooky-0987