Opět mám problém a moje znalosti jsou na to krátké, tak touto cestou žádám o radu

A k problému:Zjistil sem, že při sundání nohy z plynu nespadne ekonoměr na nulu, ale drží se tak na +-4L. Tak sem zkoušel jestli cvaká onen zázračný snímač...a on prd. Tak sem klapku se snímačem rozebral, sundal snímač, proměřil a zjistil že je vpořádku a hlavně že cvaká! No prostě snímač necvakal protože při zavření škr. klapky se ta hřídelka nedostala tak daleko, aby sepla ten microspínač. Když sem chtěl nastavit snímač v šlicových dírách, tak aby při zavření klapky cvaknul, zjistil sem že to nejde, sem mimo díry. Dle mých spekulací si nějaký tonda hrál s dorazem klapky(ten štelovací šroubek není oblitý od té zajišťovací, nebo značící či k čemu sloužící barvě)Tím se dostávam k jádru věci

Taky by stálo za zmínku, že mi zítra příde nový funkční volnoběžný ventil, ten který sem tam měl doposud, byl celej rozžvejkanej a ukazoval po proměření úplné ptákoviny, tak jestli se ten"neznámý"nesnažil vadu vol. ventilu přechcat zašroubováním dorazu klapky.
jestli budu muset doraz zpátky zašroubovat, byl bych vděčný aspoň za nějakou přibližnou hodnotu(délkovou

Motor:M20B25 E34