kulaky v prednich ramenou
kulaky v prednich ramenou
Potrebuju sundat predni rameno. Umite vytlacit ten vnitrni kulak z napravnice? Ten vnejsi jde snadno odrazit, nebo stahnout stahovakem, ale ten vnitrni, kterej drzi v napravnici, odolava. Je na to nejaky figl, nebo postaci nasili? Shora je strasne malo mista na nejakej stahovak, zespoda montpakou a poklepem na napravnici se mi ho uvolnit nepodarilo, mlatit do nej shora (do zavitu) se mi moc nechtelo, hlavne tam ale neni moc mista na kladivo
. Kdo poradi?

Zvednout auto, sundat kolo, uvolnit dva šrouby u silentbloku, vytočit matky čepl, poklepat na rameno ze stran na místa u kuláků, aby se uvolnily. Pokud to jde, zapáčit nějakou montpákou, pajcrem apod.
Haynes ukazuje použití takové spec. vidličky pro uvolnění toho vnitřního, ale tam by šel použít nějaký klín.
U mýho auta to šlo vyklepnout lehkým úderem na dřík toho čepu.
Rameno vypadne dolů, hotovo.
Haynes ukazuje použití takové spec. vidličky pro uvolnění toho vnitřního, ale tam by šel použít nějaký klín.
U mýho auta to šlo vyklepnout lehkým úderem na dřík toho čepu.
Rameno vypadne dolů, hotovo.
Re: kulaky v prednich ramenou
povol ho at je matka zaroven se zavitem kulaku ,vem si tyc ,nasad ji na nej a palici do nej rizniBoban píše:Potrebuju sundat predni rameno. Umite vytlacit ten vnitrni kulak z napravnice? Ten vnejsi jde snadno odrazit, nebo stahnout stahovakem, ale ten vnitrni, kterej drzi v napravnici, odolava. Je na to nejaky figl, nebo postaci nasili? Shora je strasne malo mista na nejakej stahovak, zespoda montpakou a poklepem na napravnici se mi ho uvolnit nepodarilo, mlatit do nej shora (do zavitu) se mi moc nechtelo, hlavne tam ale neni moc mista na kladivo. Kdo poradi?