Ahoj. Mam trochu ujetou otazku, ale nevim si rady
Koupil jem si tyto http://www.dstechnik.cz/produkty/produk ... =6&qid=823 spinace ze si predelam ty stare co mam na stahovani oken. Ale nemuzu prijit na to kam mam zapojit + a - aby se rozsvitily, poradi nekdo?? Dekuji.
Zapomnel jsem dodat, ze firma na me emaily vubec nereaguje, proste se ridi heslem: hlavne ze sis u nas neco koupil ale jak to funguje si zjisti sam :321: .
Podle obrázku bych řek, že tam jsou jen dva kontakty, takže zapojení záleží na tobě, protože to funguje na obracení polarity a záleží, zda chceš na té které straně tu, či onu funkci. Jinými slovy: pokud ho zapojíš nějak, tak ti na jednu stranu bude vysouvat a na druhou zasouvat, pokud to obrátíš, ty strany se vymění. Diodě by to mělo být fuk. Kolik je tam kontaktů?
Cerveny je spojeny kdy je spinac v klidu, modry je v jedne poloze a zeleny v druhe. Ja to vymyslel ta, ze minus dam na ty dva kontakty a plus na jeden a na ty bocni dam plus a minus kabel od motoru na okno, ale nevim jestli je to tak dobre??
Opatrně zespodu vytáhni ten vnitřek a potom už uvidíš jak je to zapojený. Já jsem ho koupil v GM asi za 250,- a bylo u toho aji schéma. Ale už si nevzpomenu jak to bylo.