servo
Pokud tim bočnim myslíš ten přítlačnej co tlačí na toho šneka a uprostřed je zacvaklí to teflonový vodítko tak to mi taky nešlo je to zatuhlí. Musíš vyndat celej hřeben a pak tam narvat prst a chvíli stim cvičit nahoru dolu a na potřeti už vypad ven. Zrovna to mam rozebraný sadu mam doma a tělo řízení sem dal vyčistit do horký páry, takže tet mam čes přemejšlet jak uvnitř vyměnit ty gufera. Kdyby tu byl někdo z Plzeškýho kraje do má ty přípravky tak bych se rád domluvil...... 

-
[quote="Luda"]Dneska jsem tu za otevírače starých vražd, ale zeptat se prostě musím...
Dobrý den taky se pridám.
Pokud by se nasla dobrá duše a odpovedela mi,možná to tu je ale hledám chvilku a tohle téma je podobný.
Zacíná mi jít ztuha řízení,má to viditelnou snahu se zhoršovat a pri rozjezdu to chce sílu zatočit,volant se už do polohy sám nevrátí.Olej jsem vymnenil a pri otevrený nádrzce jsme chvíli kroutil volantem jak je psáno v chytrý knize.
Pokud se stím nekdo setkal byl bych vdečný za každou radu

Pokud by se nasla dobrá duše a odpovedela mi,možná to tu je ale hledám chvilku a tohle téma je podobný.
Zacíná mi jít ztuha řízení,má to viditelnou snahu se zhoršovat a pri rozjezdu to chce sílu zatočit,volant se už do polohy sám nevrátí.Olej jsem vymnenil a pri otevrený nádrzce jsme chvíli kroutil volantem jak je psáno v chytrý knize.
Pokud se stím nekdo setkal byl bych vdečný za každou radu

-
- sponzor E30.cz
a jak vypadá horní uložení tlumičů?decompositor píše:Luda píše:Dneska jsem tu za otevírače starých vražd, ale zeptat se prostě musím...
Pokud se stím nekdo setkal byl bych vdečný za každou radu![]()
Nove cepy ceho? Rizeni nebo na rameni? Jestli na rizeni coz predpokladam tak zkus jestli nemas vykloktanej kloub dole na volantovy tyci, jinak nevim.Luda píše:Dneska jsem tu za otevírače starých vražd, ale zeptat se prostě musím...
Jde něco dělat s vůlí v řízení? Mám nový čepy, ale vůle v řízení je značná a iritující. Jde to nějak opravit? Čím je to způsobený? Olej mi z toho neteče.
Děkuji za přínosné poznatky.
jestli je horni ulozeni prednich tlumicu ok zkusil bych ho promaznoutdecompositor píše:Luda píše:Dneska jsem tu za otevírače starých vražd, ale zeptat se prostě musím...
Pokud se stím nekdo setkal byl bych vdečný za každou radu![]()