potřeboval bych vědět délku a průměr šroubů pro SB zadní nápravnice, protože mě někdo řikal, že je tam při výměně lepší dát ocelový místo těch původních.
Dik.
Šrouby pro SB
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Šrouby pro SB
Tak tam naper hřebiky od Břendy - ale vysokopevnostní = do bláta, v žáným případě ne do dřeva - ty by se urvaly.
Jasně, že je to lepčí jak origo hlinikový nejtky
Nic osobního, ale větší pikačovinu jsem dlouho neslyšel, teda mimo to co píču já
Ten co ti to řikal tě asi nemá moc rád a nebo je to nějakej Carda retarda.
Myslím, že nejlepší šroub co tam můžeš dát je ten origo - je pro ty podmínky z nejlepšího materiálu - takovou ocel ani v železářství nemaj
No ale dělej si co chceš

Jasně, že je to lepčí jak origo hlinikový nejtky

Nic osobního, ale větší pikačovinu jsem dlouho neslyšel, teda mimo to co píču já

Ten co ti to řikal tě asi nemá moc rád a nebo je to nějakej Carda retarda.
Myslím, že nejlepší šroub co tam můžeš dát je ten origo - je pro ty podmínky z nejlepšího materiálu - takovou ocel ani v železářství nemaj

No ale dělej si co chceš

BMW The Ultimate Driving Machine
Re: Šrouby pro SB
Ty origo mají tvrdost 10.9, takže žádnej šunt.Steve píše:potřeboval bych vědět délku a průměr šroubů pro SB zadní nápravnice, protože mě někdo řikal, že je tam při výměně lepší dát ocelový místo těch původních.
Dik.
Jak už tu přede mnou napsali, nemá smysl je měnit, leda by snad byl v háji závit.
A pak zase jedině origo.
sorry chlapi já jsem to blbě pochopil, a ještě blbjejc jsem to napsal, já ten rozměr myslel jen na ten přípravek, abych věděl jak velký si to mám připravit. Všichni mě napíšete jak sem blbej (to už dávno vim,proto chodim na vysokou), ale to co potřebuju vědět nevim. Tak mě to prosim napište.
Já sem o tom nějak moc nepřemejšlel, ale už mě docvaklo že je to blbost co sem napsal.
Já sem o tom nějak moc nepřemejšlel, ale už mě docvaklo že je to blbost co sem napsal.