Auto 318i M40
Auto se chova:
Za studena pri volnobehu viz. video: http://www.youtube.com/watch?v=6E3pv9Rj ... annel_page
Natocil jsem kratke video abych nemusel slozite popisovat co se s autem nejcasteji deje a hlavne proto ze kdyz to uvidite tak vam to spis neco rekne.
Za studena za jizdy: pokud tocim motor maximalne lehce prez 2000ot tak kdyz mam stesti tak bezi normalne ale casto skube a nekdy chcipne pak treba popojedu kilometr a zase chcipne a to treba 5x zasebou dokud se neohreje motor. Pokud nastartuju a okamzite zacnu motor tocit do vysokych otacek tak chcipne a trva nekolik minut nez nastartuje starter toci ale motor ani neškytne.
Za tepla: Pokud jedu normalne tj max 2500ot tak jede temer OK jednou za čas skubne a jede dal.
Pokud si nekdy dovolim jit prez 2500ot tak mi to auto oplaci občasným chcípáním (hlavne ve chvili kdy to opravdu nepotrebuju vetsinou pri predjizdeni

Co jsem zkoušel:
Sací trakt: --- tim to neni
Puvodne jsem myslel ze je to VÁHA VZDUCHU dokonce jsem zkousel ji vyjmout a nastartovat a motor bezel čiste (bohuzel to byla nahoda) tak jsem koupil novou váhu ale bezezměny. KOLENO od váhy k motoru jsem cele prelepil izolačkou a v mistech kde jsou ty zahyby jsem dal stahovaci pasky a pak prez ne dalsi izolačku. Vzduchový FILTR je pomerne novy uplne čisty.
Kontakty: --- tim to nejspis taky neni
Nekdo mi radil at vycistim urcite kontakty...takze na civce, od baterie na kostru, benzinove čerpadlo .... ale zacalo to zlobit v březnu a to uz je hodne dlouha doba(najel jsem za ni prez 6000km) a kdyby to bylo kontaktem tak za tu dobu uz by to podle me nefungovalo vubec.
Svičky, draty ke svickam, benzinovy filtr v tom březnu co to zacalo zlobit byly stare asi 3 mesice.
Benzinove čerpadlo a filtr: tim to taky neni
Nekdo rikal ze by mohlo byt ucpane cerpadlo ja jsem ho nevindaval jenom jsem zjistil ze nekdo uz hrabal na konektory protoze byly stazene stahovaci paskou aby nevypadly tak jsem je zkousel alespon vycistit. Zase uz je to tak dlouho ze by se to cerpadlo nejspis vypalilo.
Tak cerpadlo jsem vyndal ucpane neni a tlak ma dobry
Ja uz jsem v koncich takze mi napiste cokoliv co vas napada a ja to zkusim !