nevíte někdo jakej objem má chladič, někdo mi říkal 6litru je to pravda?
díky za info
objem chladiče u m40
objem chladiče u m40
Naposledy upravil(a) Smah dne 16. 06. 2008 08:52, celkem upraveno 1 x.
Jde je tam "O"ring a koupis v každém obchodě s okroužkama jestli ti to teda tamtudy taky chčije:)
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
To se mi stalo taky, že uletěla ta příbruba - na letišti Kámen - trochu jsem upravil tu zbylou část (ONDRA_M mi tenkrát půjčil vercajk - zase sláva jemu) a nasadil to tam - najel jsem na to jeste par set kilometru.
Ale chladič musíš dát stejně jinej - ani ta nádobka nejde sundat tak, aby ti někdo garantoval, že nepoteče.
Ale chladič musíš dát stejně jinej - ani ta nádobka nejde sundat tak, aby ti někdo garantoval, že nepoteče.
to jak koukam je oblibena slabina..nechalo me to malem v severnich cechach tehda, kouslo se mi lanko plynu na 1cku a jak se motor vytocil do omezovace a byl horkej ruplo to presne v tomhle miste..Nechal jsem to schladnout a zavazal na dojeti stribrnou paskou..Ja sem tehda vyresil koupi noveho chladice z vrakace za 2k! ale planuju, ze si ten starej spravim, je potreba vymyslet tu prirubu podle me z kusu hlinikovy roury, protoze ten plast vydrzi fakt hovno..
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Re: objem chladiče u m40
Těch 6,0 litru je objem celý náplně chladícího systému.Smah píše:nevíte někdo jakej objem má chladič, někdo mi říkal 6litru je to pravda?
díky za info
jj díky za info.'(šlo mi o ten celkovej objem chladicí soustavy abych vědel kolik mam nalit:-))
jinak jak koukam tak to je asi slabost m40, načal jsem to tím jak jsem mněnil altík,tak jsem to porád rval přes tu hadivi a pak to povolilo.
nechal jsem to zavařit ale mezitím jsem si koupil další chladič,tak ho prodám, protože to celkem jde spravit(svařit):-)
nastěstí se mu to stalo v brně ale ted jedu do budějovic to by bylo horší kdyby mně to nechalo tam:-)
jinak jak koukam tak to je asi slabost m40, načal jsem to tím jak jsem mněnil altík,tak jsem to porád rval přes tu hadivi a pak to povolilo.
nechal jsem to zavařit ale mezitím jsem si koupil další chladič,tak ho prodám, protože to celkem jde spravit(svařit):-)
nastěstí se mu to stalo v brně ale ted jedu do budějovic to by bylo horší kdyby mně to nechalo tam:-)