Jaký typ oleje do serva řízení?
Jaký typ oleje do serva řízení?
Zdravím všechny zde ve fóru. Promiňte otázku, kterou může položit akorát lama. jaký typ oleje mám koupit do serva řízení? Hydraulický nebo převodový? Případně jaký je dobrý. Děkuji všem za odpověď.
BMW 316i,E30,r.v.1988,černá metalíza,plně v elektrice, zkrátka můj mazlíček, kterej vobčas zlobí
TO MAX-MAX
Každopádně ti děkuji za velice šikovnou odpověď, na druhé straně kdybych před založením nového topicu nehledal odpověď zde ve foru, tak .. no to je ale jedno. Každopádně máš pravdu Na každou svini se už někde vaří voda.
BMW 316i,E30,r.v.1988,černá metalíza,plně v elektrice, zkrátka můj mazlíček, kterej vobčas zlobí
Re: TO MAX-MAX
kolik vteřin myslíš že mi trvalo najít odpověď?capicek píše:Každopádně ti děkuji za velice šikovnou odpověď, na druhé straně kdybych před založením nového topicu nehledal odpověď zde ve foru, tak .. no to je ale jedno. Každopádně máš pravdu Na každou svini se už někde vaří voda.
olej-do-serva-t46822,highlight,olej+++serva.html
olej-do-serva-t10995,highlight,olej+++serva.html
olej-do-serva-t6055,highlight,olej+++serva.html
řeknu ti dvanáct..a ještě u toho jim
dočasný konec BMW 

Re: TO MAX-MAX
Děkuji za radu a za přihození linku na mou otázku. Asi neumím správně hledat na fóru. A kluci, opravdu jsem nechtěl vyskakovat. Proto se onlouvám. Díkyeuromen píše:kolik vteřin myslíš že mi trvalo najít odpověď?capicek píše:Každopádně ti děkuji za velice šikovnou odpověď, na druhé straně kdybych před založením nového topicu nehledal odpověď zde ve foru, tak .. no to je ale jedno. Každopádně máš pravdu Na každou svini se už někde vaří voda.
olej-do-serva-t46822,highlight,olej+++serva.html
olej-do-serva-t10995,highlight,olej+++serva.html
olej-do-serva-t6055,highlight,olej+++serva.html
řeknu ti dvanáct..a ještě u toho jim