Elektrická okna - PROBLÉM - VYŘEŠENO :-)
Elektrická okna - PROBLÉM - VYŘEŠENO :-)
Potřebuju radu...
Po zapojení všech čtyřech el. oken nefunguje pravé přední a z místa řidiče též pravé zadní směrem nahoru. Ani ovladače nesvítí. Jinak všechno ostatní funguje. Prosím o rady, kde hledat problém. Díky.
Po zapojení všech čtyřech el. oken nefunguje pravé přední a z místa řidiče též pravé zadní směrem nahoru. Ani ovladače nesvítí. Jinak všechno ostatní funguje. Prosím o rady, kde hledat problém. Díky.
Naposledy upravil(a) lumik dne 04. 06. 2008 20:09, celkem upraveno 1 x.
Konečně vyřešeno. Všem děkuji za rady.
Mimochodem bylo to tím, že auto mám rv. 87 a nová elektrika byla z 94? Přesně nevím. Ale na ovladačích pravého zadního okna byl jeden kablík zapojen na jinou dirku než měl takže fungovali jen 4 kontakty z 5ti. Tak kdyby jste někdo měl stejný problém tak toto je řešení. Strávil jsem nad tím asi 3 dny a pak taková prkotina. Takže HOTOVO
Mimochodem bylo to tím, že auto mám rv. 87 a nová elektrika byla z 94? Přesně nevím. Ale na ovladačích pravého zadního okna byl jeden kablík zapojen na jinou dirku než měl takže fungovali jen 4 kontakty z 5ti. Tak kdyby jste někdo měl stejný problém tak toto je řešení. Strávil jsem nad tím asi 3 dny a pak taková prkotina. Takže HOTOVO

-
- Kontaktovat uživatele:
blahopřeji, je to cenná rada, ještě by chtělo říct který byly zaměněnýlumik píše:Konečně vyřešeno. Všem děkuji za rady.
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
Ty jo to už nevim.Nebyly zaměněný ale jeden drát byl jinde než měl. Ale je to jednoduchý. Tlačítko má 5 pinů. Ten protikus jich má 6 ale zapojených jich je jen 5. Ale jeden ten drát je zapojenej do pinu protikusu do kterého nevede žádnej pin od tlačítka. Ten stačí vyndat a dát tam kde není pin u protikusu ale je u tlačítka. Fuj doufám že je to k pochopení.
Ale teď jestli si vzpomínám tak je to černej se žlutým proužkem ale není to na 100%. Takže tak.
Ale teď jestli si vzpomínám tak je to černej se žlutým proužkem ale není to na 100%. Takže tak.