potřebuju poradit-pár drobností kolem el. (hl. centrál)

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
BALI
člen E30.cz

potřebuju poradit-pár drobností kolem el. (hl. centrál)

Příspěvek od BALI » 04. 05. 2008 22:42

1. nejde mi centrál,nevim proč a už jsem z toho nešťastnej... když tam klíč do zámku a hejbu,tak se ozývaj zvuky jak kdyby byl funkční (je slyšet cvakání jako od relátka a zvuk od motorku) ale central nic. jsem to zkoušel v noci když bylo uplně ticho abych to slyšel
2.uplně stejnej problem s klaksonem

3.jde vymyslet stahování okýnek na dálku přes centrál (při přidělání centrálu na DO,pokud se normální podaří rozchodit) jako maj u VW?

:oops:

kdysi tu bejvaly el. schémata,ale nemůžu je najít...měl by je někdo,kdyby mi bylo porazeno abych se v tom mohl začít hrabat? :oops:

euromen

Příspěvek od euromen » 06. 05. 2008 06:48

Obrázek
klakson mi to dělal taky..pak z ničeho nic začal fungovat..teda až když sem vyměnil vypínač světel protože svítily nějak divně(parkovačky nesvítili když byla daná pravá potkávačka...)
dočasný konec BMW :-(

Herák

Příspěvek od Herák » 06. 05. 2008 09:00

Ten central ma vetsinou problem v tom konektoru co jde do dveri. Zkus to rozebrat a nejaky kontaktol nebo neco na to.

Klakson nevim ale bud je spatnej sam o sobe, nebo treba spatna kostra by mohla byt. Nic vic mi nenapada.

Okynka na dalku se daji pripojit, ale musi to umet ten central na DO. Je tam ale pak problem ze musis jeste dodelat dorazy aby to vypinalo. Jinak to funguje nejak tak, ze to das stahovat a on ten central tam asi 20s posila stavu, ale okynko se ti zavre driv coz bez dorazu nepozna a bude ti zkratovat motorek. Nevim teda jak to delaji uplne vsechny tyhle Alarmy a centraly, ale pocitam ze to bude u vetsiny stejny.

El. schemata najdes na Maranelovych strankach
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=

Odpovědět