Voda pod plechem na rezervu
Voda pod plechem na rezervu
když sem se jednou náhodou kouknul na spodek auta ze zadu, tak jsem viděl jak přímo z tý vypoukliny na rezervu kape něco dolu. Mysles jsem že benzín, ale nádrž je níž ne (jako benzin to nesmrdělo)? A tak si myslim, že je to voda z toho topení co jde dozadu. Kudy tam ta trubka vede, aby to bylo děravé?
Dik.
Dik.
Re: Voda pod plechem na rezervu
Nateklo do kufru přes těsnění.Steve píše:když sem se jednou náhodou kouknul na spodek auta ze zadu, tak jsem viděl jak přímo z tý vypoukliny na rezervu kape něco dolu. Mysles jsem že benzín, ale nádrž je níž ne (jako benzin to nesmrdělo)? A tak si myslim, že je to voda z toho topení co jde dozadu. Kudy tam ta trubka vede, aby to bylo děravé?
Dik.
"...že je to voda z toho topení co jde dozadu..." -
- tam nic nejde.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vpravo nebo vlevo? Mas akumulator v prave kapse kufru?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
voda
Včera jsem to zpravoval, měl jsem pořád plný kufr vody.
1) Byly vyhozené obě hadice, co odvádí vodu z okapních žlábků pod šíbrem,
2) špatná těsnění na obou lampách,
3) !neutěsněná uchycení těch ozdobných "hokejek" kolem zadních oken (prostě to zakončení chromových lišt, nevím, jak se tomu říká - coupe)!
Ale jestli´s to měl v garáži...
Když už jsme u toho, kudy vedou ty odtokové hadice, nebo co tam je, od šíbru? Když tam pustím vodu, teče to do kufru, takže asi ta hadice skrz C-sloupek, ale pak jsou ještě 3 otvory v prahu... Je to dobře? A nemůže to být někde děravé? - mám věčně mokrý koberec u řidiče, myslel jsem, že teče topení, ale to je v pořádku...
1) Byly vyhozené obě hadice, co odvádí vodu z okapních žlábků pod šíbrem,
2) špatná těsnění na obou lampách,
3) !neutěsněná uchycení těch ozdobných "hokejek" kolem zadních oken (prostě to zakončení chromových lišt, nevím, jak se tomu říká - coupe)!
Ale jestli´s to měl v garáži...

Když už jsme u toho, kudy vedou ty odtokové hadice, nebo co tam je, od šíbru? Když tam pustím vodu, teče to do kufru, takže asi ta hadice skrz C-sloupek, ale pak jsou ještě 3 otvory v prahu... Je to dobře? A nemůže to být někde děravé? - mám věčně mokrý koberec u řidiče, myslel jsem, že teče topení, ale to je v pořádku...
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: voda
Z kazdeho rohu sibru vede jedna hadice, kazda do jednoho rohoveho sloupku (A nebo C).Lukáš325e píše:... Když už jsme u toho, kudy vedou ty odtokové hadice, nebo co tam je, od šíbru? ... mám věčně mokrý koberec u řidiče, myslel jsem, že teče topení, ale to je v pořádku...
Voda na koberci u ridice muze byt bud vypadla hadice na sibru vedouci do leveho A sloupku nebo prorezla podlaha v LP rohu - zespod tam je videt takova "kostka" za kterou to nekdy neznali servsimani zvedaji, doprasi ji a za jizdy v desti voda nasakne do koberce. Take muzes mit prasklou nejakou pruchodku elektriky do motoroveho prostoru nebo spatne nalepeny "igelit" pod vyplni prednich dveri. Pricin muze byt mnoho, nejlepe vytahnout koberec a odstrojit vypln a nechat se zvanku kropit hadici.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition