zdar lidi, v mojí E30 je elektrický zrcátko jen jedno, jenže u řidiče. To je poněkud divný lepší mít el. u spolujezdce, ale to je uplně obyč bez motůrku. Je to normální nebo je to nějaká překopávka, co myslíte?
a ovladač nemá přepínání na druhý žádný ( ani nevim jak to vlastně vypadá)
Auto je výroba 12.83
divný el. zrcátka
díky za reakce, takže je možný že tam spolujezdcovo původně asi nebylo, ale zase mají stejně vyšeptalou barvu, nevim, no každopádně to chce dodělat uplně,
a eště sem si vzpoměl že sem vyndal zadní sedačky a tam nějaká železná trubka nevyndatelná, no tak mě napadlo že to je na nádrž a taky to pak vede k víčku podběhem, ale přitom je tam normálně plastová pod kastlí trubka na plnění, takže by to bylo odvětrání? příjde mi to teda ale takový krkolomný,
a eště sem si vzpoměl že sem vyndal zadní sedačky a tam nějaká železná trubka nevyndatelná, no tak mě napadlo že to je na nádrž a taky to pak vede k víčku podběhem, ale přitom je tam normálně plastová pod kastlí trubka na plnění, takže by to bylo odvětrání? příjde mi to teda ale takový krkolomný,
Jo, ta kovová trubka je od hrdla.Kony píše:... sem vyndal zadní sedačky a tam nějaká železná trubka nevyndatelná, no tak mě napadlo že to je na nádrž a taky to pak vede k víčku podběhem, ale přitom je tam normálně plastová pod kastlí trubka na plnění, takže by to bylo odvětrání? příjde mi to teda ale takový krkolomný,
Pod plechovým krytem jsou hadičky na odfuk a vyrovnání tlaků 5, 7, 11.
http://bmwfans.info/original/E30/4-T/31 ... l-16_0104/
přesněji v tý trubce vedou hadičky z expanzky..napouštění nádrže de pod autemVenca píše:Jo, ta kovová trubka je od hrdla.Kony píše:... sem vyndal zadní sedačky a tam nějaká železná trubka nevyndatelná, no tak mě napadlo že to je na nádrž a taky to pak vede k víčku podběhem, ale přitom je tam normálně plastová pod kastlí trubka na plnění, takže by to bylo odvětrání? příjde mi to teda ale takový krkolomný,
Pod plechovým krytem jsou hadičky na odfuk a vyrovnání tlaků 5, 7, 11.
http://bmwfans.info/original/E30/4-T/31 ... l-16_0104/
kdyby si měl dotaz tak se neboj zeptat (ale nejdřív hledej..nebo mi napiš sz měl sem taky z roku 83...8/83)
dočasný konec BMW