Příspěvek
od Tweety » 21. 02. 2008 20:17
Děkuji kluci za rady. Jen doplním. Svíčky NGK asi 3 měsíce staré. Kabely kupované nové asi týden hned za svíčkami. Asi před dvěma měsíci, kdy to cukalo pouze poránu provedena diagnostika a vše v pořádku. Emise taktéž dobré, jen prý lambda o něco malinko vyší, ale v normě. Jediné co se mi nelíbilo byl rozdělovač. Dnes byl máca tak hodnej a jeden náhradní mi půjčil, tak to zkusím zítra přehodit a projet. Nicméně co jsem do něho koukal, je na tom, co se týká stavu, stejně jako ten muj, ale netuším jestli není špatné třeba právě to víčko - uvidim. Konzultoval jsem to dnes taktéž s Vasou. Bavili jsme se o podávacím čerpadle, ale je divné že to nedělá ve vysokých otáčkách. Jako nejede to tak jak by mělo, ale horší je to spíše mezi 2-3tis. ...to se tím autem opravdu nedá jet. Čerpadlo nebzučí. Po chvíli jak když utne a auto jede normálně. Dnes z práce taktéž v naprostém pořádku. Nechápu. Mám dojem že to dělá převážně ve vlhkém prostředí, proto ten vypůjčenej rozdělovač.
Dále doplním, že na volnoběh motor vystřelí při sešlápnutí plynu do omezovače úplně v pohodě, bez jakéhokoliv problému. Když to začne cukat, tak i na volnoběh nepravidelný chod motoru, otáčky o něco málo spadnou.