Ono velmi zalezi na tom ze co tam das - ja preferujem iba Meyle (najlepsie zosilene HD verzie), Lemforder, mozno Febi (aj ked tam som uz na kvalitu pocul zopar pripomienok, u Meyle nikdy). Z ebay zozenes cely kit prednej napravy (horne dolne ramena, tycky stabikov a riadenia) za nejakych 180 ojro, ale to by som do auta nedal, na e34.de fore na to moc dobreho neni pocut a vacsinou sa ludia zhodnu, ze je to dobre tak na rok a potom mozes zasa menit. Inac najcastejsie odchadzaju silentbloky v hornych ramenach, lebo tie drzia celu vahu auta pri brzdeni a E34 neni az tak lahke auto, tak dostavaju celkom zabrat,zevra je dobre kupit tieto ramena bez silacov, k nim silace z E32 750i a tie do nich nalisovat. Inac ja som hned po kupe vymenil vsetky tycky riadenia (Meyle, so stahovakom capov praca na hodinku), tycky stabiku (original BMW), dotiahol prevodku riadenia a dal spravit geometriu, s riadenim som teraz fakt spokojny, co sa tyka ramien tak dolne vyzeraju uplne v cajku (neporusene prachovky, capy ziadna extremna vola, silace takisto), akurat horne maju popraskane tie najviac namahane silentbloky, rozhodol som sa teda vyskusat Powerflex sadu silacov do prednej napravy (4ks), uz som ich zaplatil (127 eur aj s postovnym) som zvedavy kedy to dojde, pocul som na to samu chvalu len a zevraj to vyrazne zlepsi riadenia a mala by zmiznut vsetka "gumovost", celkom sa na to tesim.
No ale pokial chces fakt kvalitne diely a vsetko vymenit za nove tak rataj:
Ramena prednej napravy (Meylde HD) 200 eur (5500kc)
Tycky stabiku (1500kc)
Tycky riadenia (3500kc)
Silenty zadnej napravnice (1500kc)
ulozenia tlmicov (4000kc, predne su fest drahe

)
Tlmice (tuna z fora za super cenu bilstein B4 8000kc)
teda cca 25000kc (ked ratam este blbosticky ako ulozenia stabiku a tie upevnovacie tycky vzadu) za material, za pracu si bez problemov v servise tych 7000 vypytaju, ale tak podla mna sa toto vsetko da so zodpovedajucim naradim (vytlacovak capov 600kc, stahovak pruzin 500kc) spravit doma. Penazi to neni malo, ale zasa bude auto podvozkovo velmi podobne novemu a na peknych par rokov zasa uplny pokoj (kedze si nekupil nieco co vydrzi rok jazdenia a potom to zasa zacne mlatit).