Problém s centrálem na dálku.
Problém s centrálem na dálku.
Když bylo odemčeno (vše) a přivedl jsem " - " na pin7, tak se všechno zamčelo, ale pak po přivedení "-" na pin9 se odemčelo vše až na řidičovi dveře....... Dle mého názoru si jednotka z impulzu z řidičových dveří myslí, že je zamčeno, tak zbytek co se odemčel už nezamkne... Tak čekám rady od odboríků 

PEUGEOT 306 1,9D 47kW power
centrál a zrdcátka
Tak doplňující informace .Celé auto se odemkne pouze ud řidičových dveří.Přes Kufr nebo od spolujezdce se neodemknou ..Dále řeším problém nefunkčních zrdcátek ani jedno se nehne ..Pojistky OK .Jedinné zjištění v čem bude asi problém (konkrétně těch zrdcátek) bude dveřní konektor některé piny jsou tak sežrané že zůstaly i v protikusu konektoru.Takže to zkusím podle schématu porušené kontakty naspojova jinak než přes konektor a uvidíme co stím ...
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: centrál a zrdcátka
Chyba bude na 99% v tom konektrou. Zřejmě máš uhnilej signálovej drát, který zamyká řidičovi dveře např. při zamčení u spolujezdce. Na druhou stranu ten drát, který dává impuls při zamčení od řidiče bude asi OK.daviii píše:Tak doplňující informace .Celé auto se odemkne pouze ud řidičových dveří.Přes Kufr nebo od spolujezdce se neodemknou ..Dále řeším problém nefunkčních zrdcátek ani jedno se nehne ..Pojistky OK .Jedinné zjištění v čem bude asi problém (konkrétně těch zrdcátek) bude dveřní konektor některé piny jsou tak sežrané že zůstaly i v protikusu konektoru.Takže to zkusím podle schématu porušené kontakty naspojova jinak než přes konektor a uvidíme co stím ...
Ten konektor stojí novej cca 160 korun, pokud už to budeš rozebírat, zvážil bych variantu dát novej, máš na dlouho klid

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: centrál a zrdcátka
Dělalo mi to podobné věci (jen se nejednalo o dálku) a taktéž byl problém s takovou zelenou oxidací tohoto konektoru. Vzal jsem drátěný kartáč s dlouhými štětinami a vyčistil to. Potom prostříkal kontaktolem a byl klid. Jak říká Dan, určitě bych začal tam. Ale nějak samodomo to přepojovat, to bych nedělalDan td píše:Chyba bude na 99% v tom konektrou. Zřejmě máš uhnilej signálovej drát, který zamyká řidičovi dveře např. při zamčení u spolujezdce. Na druhou stranu ten drát, který dává impuls při zamčení od řidiče bude asi OK.daviii píše:Tak doplňující informace .Celé auto se odemkne pouze ud řidičových dveří.Přes Kufr nebo od spolujezdce se neodemknou ..Dále řeším problém nefunkčních zrdcátek ani jedno se nehne ..Pojistky OK .Jedinné zjištění v čem bude asi problém (konkrétně těch zrdcátek) bude dveřní konektor některé piny jsou tak sežrané že zůstaly i v protikusu konektoru.Takže to zkusím podle schématu porušené kontakty naspojova jinak než přes konektor a uvidíme co stím ...
Ten konektor stojí novej cca 160 korun, pokud už to budeš rozebírat, zvážil bych variantu dát novej, máš na dlouho klid

zrdcátka
Problém zrdcátek jsem částečne vyřešil opravou dveřního konektoru (ulomený zoxidovaný pin), centrál špatný motorek řidičových dveří a teď prosím o schéma zapojení joisticku ovládání zrdcátek mám jen tento http://www.e30.cz/technika/schemata/BFtuer/zb.jpeg ale na něm nikde nevídím ten 6ti dírový konektor přímo do jojsticku ... Fci hledat jsem použil