Vyndali jsme (spíš Mr BMWAK) funkční tempomat z auta - dal do mého a nefunguje. Je tam pár drátků, co nevíme kam píchnout...

To samé s jedním kablíkem u board computeru a gongu...

To je jiný dvou konektor má zelené drátyIwan píše:todle je podle me ten kabli co vede do motor.prostoru fce code..zapojuje se do nejakyho kabelu, kterej je bud volnej,zaslepenej nebo jen propojenej kabelem..
DÍKY!Stany píše:Na první fotce zapoj ten dvou konektor semten druhý zůstává volný pokud nemáš automat.
Druhý obrázek je to samé,zapojit do vhodné zásuvky,sem![]()
popis-zap-svorkovnice-325i-sa-stecker-a ... 21163.html
Třetí fotka:tenhle konektor mám taky nezapojení
Čtvrtá fotka:Modrý konektor je pro páčku blikačů abys mohl obsluhovat BC.
Nápisy mají páčky stejné, ale funkcemi se takto liší, jak píšu - vlastní zkušenostVasa píše:no, ja nevim, ale obe sady co mam ja (plast i chrom) maji na packach:
- deceleration
- acceleration
- cancel
- resume
coz by se dalo prelozit jako: ubrat, pridat, vypnout a vratit se na predchozi rychlost po slapnuti na brzdu nebo spojku.
obe sady jsou z US trhu...
Jak napsal váša, tak inženýři skutečně nepředpokládali že by někdo chtěl v maloválci tempomat a nebyly tam na to vyvedený dráty. Už je to ale v cajku.. Ještě jednou díky za rady...Stany píše:Na první fotce zapoj ten dvou konektor semten druhý zůstává volný pokud nemáš automat.
Druhý obrázek je to samé,zapojit do vhodné zásuvky,sem![]()
popis-zap-svorkovnice-325i-sa-stecker-a ... 21163.html
Třetí fotka:tenhle konektor mám taky nezapojení
Čtvrtá fotka:Modrý konektor je pro páčku blikačů abys mohl obsluhovat BC.
zkus tu packu kterou normalne tempo vypnes - drzet k zpomalovani, funguje toDan td píše:Nápisy mají páčky stejné, ale funkcemi se takto liší, jak píšu - vlastní zkušenostVasa píše:no, ja nevim, ale obe sady co mam ja (plast i chrom) maji na packach:
- deceleration
- acceleration
- cancel
- resume
coz by se dalo prelozit jako: ubrat, pridat, vypnout a vratit se na predchozi rychlost po slapnuti na brzdu nebo spojku.
Nefunguje, vyzkoušeno. Stejně už to auto nemám, ale čestný pionýrský, že jsem to zkoušelMax-Max píše:zkus tu packu kterou normalne tempo vypnes - drzet k zpomalovani, funguje toDan td píše:Nápisy mají páčky stejné, ale funkcemi se takto liší, jak píšu - vlastní zkušenostVasa píše:no, ja nevim, ale obe sady co mam ja (plast i chrom) maji na packach:
- deceleration
- acceleration
- cancel
- resume
no ja ti clovece nevim, zapojoval sem 3, a zkousel taky nekolik, a vzdy to fungovaloDan td píše:Nefunguje, vyzkoušeno. Stejně už to auto nemám, ale čestný pionýrský, že jsem to zkoušelMax-Max píše:zkus tu packu kterou normalne tempo vypnes - drzet k zpomalovani, funguje toDan td píše: Nápisy mají páčky stejné, ale funkcemi se takto liší, jak píšu - vlastní zkušenost