Vyměnil jsem alternátor,protoze mi při vysokých otáčkách nedobíjel ,vždy se mi rosvítila kontrolka dobíjení.
Tak jsem dal alternátor co jsem měl náhradní. Při zapnutým zapalování svítí dobíjení ,nastartuju ,zhasne.To je dobrý.Ale jedu a jedu a když se vrátím,tak už pak při dalším startu baterka vyždímaná a přitom při jízdě dobíjení nesvítí. Vím že ten altík byl dobrej,ale měl jsem ho asi rok v garáži.
V čem muže být problém ?
alternátor 2,4td
Mel jsem podobny problem u 324d. Projevovalo se to tak, ze rannim startu v pohode dobijel a po cca 10min prestal. Problem byl v tom, ze kontrolka sice problem signalizovala, ale velice nepatrne - pouze lehce "zhnula" a za normalnich okolnosti nebyla sance to okem postrehnout. Zavada se ukazala byt v totalne opotrebovanych uhlicich... Vymena za nove - vyreseno.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Já si myslel ,že zřejmě uhlíky,díky moc.Vasa píše:Mel jsem podobny problem u 324d. Projevovalo se to tak, ze rannim startu v pohode dobijel a po cca 10min prestal. Problem byl v tom, ze kontrolka sice problem signalizovala, ale velice nepatrne - pouze lehce "zhnula" a za normalnich okolnosti nebyla sance to okem postrehnout. Zavada se ukazala byt v totalne opotrebovanych uhlicich... Vymena za nove - vyreseno.
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
No mne to svietilo cely den ,lenze zbadal som to vecer ked uz bola tma tak svietilo dobijanie ale len velmi malo.
No a vypnem motor,otvorim kapotu ci neni nieco z kablom a nic.Ale idem nastartovat a ..... ticho.Tak ma kolega dosiel startnut z druhym autom.
Alternator som dal repasovat za 3500Sk, a problem bol v regleri,bol total zaoxidovany.
No a vypnem motor,otvorim kapotu ci neni nieco z kablom a nic.Ale idem nastartovat a ..... ticho.Tak ma kolega dosiel startnut z druhym autom.
Alternator som dal repasovat za 3500Sk, a problem bol v regleri,bol total zaoxidovany.
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"