osvetleni interieru
osvetleni interieru
Drobnej problem, nikdy sem to nejak nepotreboval, ale rad bych aby to fungovalo jak ma...
mam 4dver a v krajni poloze se to nevypina, svetla sviti porad, zkontroloval sem osvetleni i vypinace ve dverich..co dal ?
mam 4dver a v krajni poloze se to nevypina, svetla sviti porad, zkontroloval sem osvetleni i vypinace ve dverich..co dal ?
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud svítí světla i při zavřených dveřích v poloze, kdy by měla zhasnout, máš někde ukostřený drát od dveřního spínače. Jestli jsi opravdu vyloučil dveřní spínače, může to být např. i drát od nich.
Pokud máš nějaký dodělávaný alarm, teoreticky by to mohl být i ten.
Zkusil bych znovu všechny spínače dveří, postupně u všech dveří - spínač vyšroubovat a povytáhnout tak, aby se nedotýkal kastle, v devadesáti procentech případů je chyba tady.
Pokud máš nějaký dodělávaný alarm, teoreticky by to mohl být i ten.
Zkusil bych znovu všechny spínače dveří, postupně u všech dveří - spínač vyšroubovat a povytáhnout tak, aby se nedotýkal kastle, v devadesáti procentech případů je chyba tady.
já má trochu jiný problém, ale nechápu, jak je to vůbec možné. Osvětlení po zavření dvěří za pár vteřin zhasnou, po zamknutí zhasnou okamžitě, ale když šáhnu na kliku zamčených dveří na straně řidiče a zvednu ji, tak se světla uvnitř rozsvítí
A to za ni vůbec netahám, jen ji jemně nadzvednu. V klice je taky nějaký kontakt ?? Nebo je to dělané schválně pro zloděje, aby se v noci podívali, co je uvnitř 

EX: E34 535i ´91, 155kW/305Nm, Sperrdifferential
aktual: E39 523i ´99, 125kW
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
jmenuje se to lichpaket a je to priplatkova vybavaberkelay píše:já má trochu jiný problém, ale nechápu, jak je to vůbec možné. Osvětlení po zavření dvěří za pár vteřin zhasnou, po zamknutí zhasnou okamžitě, ale když šáhnu na kliku zamčených dveří na straně řidiče a zvednu ji, tak se světla uvnitř rozsvítíA to za ni vůbec netahám, jen ji jemně nadzvednu. V klice je taky nějaký kontakt ?? Nebo je to dělané schválně pro zloděje, aby se v noci podívali, co je uvnitř
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
no teda, tak to jsem nevěděl, díky za info. A vůbec, kde se dá o tom co se vše dávalo jako příplatková výbava v letech 90tých dočíst ? Jinak omlouvám se za OTMax-Max píše: jmenuje se to lichpaket a je to priplatkova vybava
EX: E34 535i ´91, 155kW/305Nm, Sperrdifferential
Nejenom že se rozsvítí v interiéru osvětlení ale začne se rozmrazovat i zámek řidičových dveříberkelay píše:no teda, tak to jsem nevěděl, díky za info. A vůbec, kde se dá o tom co se vše dávalo jako příplatková výbava v letech 90tých dočíst ? Jinak omlouvám se za OTMax-Max píše: jmenuje se to lichpaket a je to priplatkova vybava

nemela to nahodou ta 735i co sem mel? myslim, ze jo..to je pekna vecicka, to bych si dobastlil do e30..Stany píše:Nejenom že se rozsvítí v interiéru osvětlení ale začne se rozmrazovat i zámek řidičových dveříberkelay píše:no teda, tak to jsem nevěděl, díky za info. A vůbec, kde se dá o tom co se vše dávalo jako příplatková výbava v letech 90tých dočíst ? Jinak omlouvám se za OTMax-Max píše: jmenuje se to lichpaket a je to priplatkova vybava
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

hned jaxem to dopsal, tak mi doslo, ze je to stejne starej kram 

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
A to všechno můžeš udělat v těsným sledu 3x za sebou a pak už se to na tebe vysere.Stany píše:Nejenom že se rozsvítí v interiéru osvětlení ale začne se rozmrazovat i zámek řidičových dveříberkelay píše:no teda, tak to jsem nevěděl, díky za info. A vůbec, kde se dá o tom co se vše dávalo jako příplatková výbava v letech 90tých dočíst ? Jinak omlouvám se za OTMax-Max píše: jmenuje se to lichpaket a je to priplatkova vybava

BMW The Ultimate Driving Machine