prosiiim pomoc, po startu chcipne. - vyřešeno

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Chlastik

prosiiim pomoc, po startu chcipne. - vyřešeno

Příspěvek od Chlastik » 11. 12. 2007 21:30

E30 touring 2.0i 1990
cau. omlouvamse jestli dubluju nejaky tema, ale na svuj problem jsem tady nenasel zadnou odpoved. vcera jsem zaparkoval po bezproblemove jizde a po pul hodine jsem jiz nenastartoval. respektive bez problemu nastartoval, ekonomer sel do nekonecna a vzapeti se vratil na nulu a auto chciplo. tak se to opakovalo nekolikrat az nakonec ani nechytlo. kontroloval jsem kabely stary cca 1/2 roku a na jedne svicce s nesedi tak pevne jako na ostatnich, ale to by nemelo mit vliv. jeste jsem si vsimnul ze jeden lauf co jde z tlumice je celej od sazi a druhej je cistej a to jeste rano nebylo. prosim poradte jestli aspon tusite cim to muze byt.
dik za jakoukoliv pomoc Vlasta

odešlo palivový čerpadlo
Naposledy upravil(a) Chlastik dne 26. 01. 2008 17:58, celkem upraveno 3 x.
320i Touring, r.v. 1990

Max-Max
Moderátor e30.cz

Re: prosiiim pomoc, po startu chcipne.

Příspěvek od Max-Max » 11. 12. 2007 23:36

Chlastik píše:E30 touring 2.0i 1990
cau. omlouvamse jestli dubluju nejaky tema, ale na svuj problem jsem tady nenasel zadnou odpoved. vcera jsem zaparkoval po bezproblemove jizde a po pul hodine jsem jiz nenastartoval. respektive bez problemu nastartoval, ekonomer sel do nekonecna a vzapeti se vratil na nulu a auto chciplo. tak se to opakovalo nekolikrat az nakonec ani nechytlo. kontroloval jsem kabely stary cca 1/2 roku a na jedne svicce s nesedi tak pevne jako na ostatnich, ale to by nemelo mit vliv. jeste jsem si vsimnul ze jeden lauf co jde z tlumice je celej od sazi a druhej je cistej a to jeste rano nebylo. prosim poradte jestli aspon tusite cim to muze byt.
no nepali ti to, kolego
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

stanco1

Re: prosiiim pomoc, po startu chcipne.

Příspěvek od stanco1 » 12. 12. 2007 12:50

Max-Max píše:
Chlastik píše:E30 touring 2.0i 1990
no nepali ti to, kolego
A na toto si prisiel ako?
E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG = :D

Odpovědět