tece - kudma?
tece - kudma?
je to misto za spolujezdcem,jak je takovy ten kruhovy otvor, Neni v nem dira,neni nijak poskozen aspon nejde poznat pouhym okem . Kde se voda muze brat? kolem zadniho okna?kolem bocniho okna?kolem dveri?nebo treba tim ze auto jezdi bez koberce a voda kondenzuje?jen to by zas bylo na vice mistech nez jen tam....
mate nekdo zkusenost? diky

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: tece - kudma?
tesneni dveri nebo zadni oknoBobik píše:je to misto za spolujezdcem,jak je takovy ten kruhovy otvor, Neni v nem dira,neni nijak poskozen aspon nejde poznat pouhym okem . Kde se voda muze brat? kolem zadniho okna?kolem bocniho okna?kolem dveri?nebo treba tim ze auto jezdi bez koberce a voda kondenzuje?jen to by zas bylo na vice mistech nez jen tam....
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Ten otvor pred zadnimi sedackami je pekny oje...b. Nevim z jakeho duvodu to konstrukter - Helmut vymyslel. Ta kruhova krytka je tam upevnena pomoci jakoby "bajonetu" tvoreneho 3 vylisky. Navic je to umisteno v nejnizsi casti podlahy a tim padem (obzvlast u snizenych verzi) je prvni na rane pri prekonavani ruznych zlomyslnych nerovnosti. Krytka je z duvodu utesneni opatrena nejakym tmelem a ten pri narazu samozrejme praskne a tim padem je po srande - zateka tam - voda pod kobercem - urezle jistici vylisky - shnila podlaha - KONEC. A nejvetsi vtip je, ze lze (dle ETKcka) objdenat vsemozne karosarske dily, ale tuhle krytku proste NE. Neexistuje!!!
Za spolujezdcem mi take zateka pod koberec skrz tento otvor, krytka ma urezle ty vylisky a nova nelze. Nastesti podlaha samotna je netknuta. Tyto krytky jsou na aute 3 - 2x zadni podlaha a 1x podlaha rezervy.
Pokud nekdo znate zpusob jak ziskat tento dil novy - mate u mne lahev skotsky...
Za spolujezdcem mi take zateka pod koberec skrz tento otvor, krytka ma urezle ty vylisky a nova nelze. Nastesti podlaha samotna je netknuta. Tyto krytky jsou na aute 3 - 2x zadni podlaha a 1x podlaha rezervy.
Pokud nekdo znate zpusob jak ziskat tento dil novy - mate u mne lahev skotsky...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Taky jsem to řešil nakonec jsem vystřihl z plechu kolečko to jsem tam nalepil na lepidlo na okna zvrchu a zespod prejel tmelem na svary od body a mám svatý lid
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
PŘESNĚ TOHLE SEM MĚL TAKY ,VODA ZA SPOLUJEZDCEM,PÁTRÁM ,PÁTRÁM A ZJISTIL SEM ŽE PŘI OŠETŘOVÁNÍ SPODKU MĚ TO JELITO NASTŘÍKALO PRAHY TAK ŽE UCPAL ODTOKOVÝ DÍRY Z PRAHÚ A JAK CHCALO TAK VODA Z ŠÍBRU NEMĚLA KAM ODTÉKAT A KDYŽ UŽ BYLY PRAHY PLNÝ TAK TO ZAČALO PŘETEJKAT DOVNITŘ .A TO SEM SI ŘÍKAL PŘI ROZJEZDU-KURVA CO TO TADY ŠPLOUCHÁ

BMW 3??i e30 Touring,286ps-400Nm,dávám tomu ještě rok nebo dva
tak to je husta pasazbojler píše:PŘESNĚ TOHLE SEM MĚL TAKY ,VODA ZA SPOLUJEZDCEM,PÁTRÁM ,PÁTRÁM A ZJISTIL SEM ŽE PŘI OŠETŘOVÁNÍ SPODKU MĚ TO JELITO NASTŘÍKALO PRAHY TAK ŽE UCPAL ODTOKOVÝ DÍRY Z PRAHÚ A JAK CHCALO TAK VODA Z ŠÍBRU NEMĚLA KAM ODTÉKAT A KDYŽ UŽ BYLY PRAHY PLNÝ TAK TO ZAČALO PŘETEJKAT DOVNITŘ .A TO SEM SI ŘÍKAL PŘI ROZJEZDU-KURVA CO TO TADY ŠPLOUCHÁ![]()
![]()
jinak problem vyresen . Pred nedavnem se menilo zadni sklo,tesneni se pouzilo to co tam bylo a ti co ti menili to udelali tak na chuja ze tam proste z vrchu tece a mozna i z boku zevnitr do auta a tim jak sou v tom plechovem platu u zadniho okna vyrezane diry na repraky tak to steklo i do kufra a i do interieru dozadu, tudiz sem to dneska kamosovi vymontoval vsecko co se dalo (snad nebude treba sundat strop
Hold aby si clovek vsecko delal sam , pak ma aspon urcitou jistotu a muze byt nasrany sam na sebe a nemusi z te firmy vymahat nahradu , jelikoz u nich si nenecham uz opravit nic . howg