Napínaky pásů - pravý či levý??
Napínaky pásů - pravý či levý??
mam malej jednoduchej dotaz:) Je rozdil mezi pravym a levym napinakem pasu? Ja jsem menil u ridice pac mi spatne nebo vubec nenamotaval pas a kdyz jsem to vymenil tak mi pro zmenu zas nejde ten u spolujezdce:( proste smolik:( a kdyz teda budu chtit vymenit i ten u spolujezdce muzu pouzit napinak z jinyho auta co je u ridice?? a nebo jina otazka, jak muzu spravit napinani pasu? musim znovu namotat toho sneka co tam je? pac kdyz jsem jeden vyndal tak se mi sroloval skoro az na konec a ja s nim ted nemuzu vubec hnout tam ani zpatky a mam podezreni na to ze ten snek je nejakym zpusobem vyjetej a musim ho znovu natocit:( NEMATE S TIMHLE PROBLEMEM NEJAKE ZKUSENOSTI? Diky:)
Ten pás se ti vysune jen v určité poloze toho navijáku stejné jako když je namontovaný na autě pokud ho nakloníš jinak blokne se. Jinak to navíjení jsem nikdy nerozebíral ale kdysi jsme měli v práci nějaký sprej na pásy a ten docela hodně dobře fungoval když pásy špatně zajížděli.
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jý to jednou rozebral, vyskočilo na mě péro, po rozmotání to mělo asi čtyři metry. Už bych se do toho nepouštěl. Jestli chceš jiné pásy, koukni do vyprodej-z-garaze-symbolicke-ceny-t48696.html
Myslím, že jich tam je dokonce víc než na jedno auto, dám ti je za tu cenu všechny
Myslím, že jich tam je dokonce víc než na jedno auto, dám ti je za tu cenu všechny

vzhledove jsou stejny.. u nekterych je moznost mozna je prohodit ale treba ty pasy ktere nejsou svisle dolu podle me prohodit nepujdou. dostanou se do jineho uhlu a zablokujou se. aspon tak to mam u kabra. kde jsou uchyceny pod nejakym uhlem. a pravej za levej prohodit proste nepujde...Max-Max píše:jsou naprosto stejne.
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
- Ropák
- E30.cz mecenáš
- Kontaktovat uživatele:
pravdu máme trochu všichni - je to ještě jinak. Stejný oba pásy má akorát kupé.
Sedan i tour má navíječe ve sklonu a tudíž nejdou L/P zaměnit. Prakticky vyzkoušeno, dle ETK např. zde http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=72&fg=05
Sedan i tour má navíječe ve sklonu a tudíž nejdou L/P zaměnit. Prakticky vyzkoušeno, dle ETK např. zde http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=72&fg=05
Nemám třícu 

- -> K@rlos <-
Mám taky problém s pásama ale jinej a nikde jsem nenašel nic co by mi pomohlo ...
Mám sedana ETU rv. 86 a koupil jsem teď sedačky z coupé IS rv. nevím ... Po namontování sedaček a zkoušce zacvaknutí pásu problém. Pás nelze zacvaknout do "krabičky" u sedačky. Je rozdíl mezi pásy u plasta / chroma nebo v jednotlivejch motorizacích ? Nic jinýho mě nenapadá, ale když tak na to kouknu tak mi přijde že ta část co je na pásu a zacvakává se má ten "zobáček" moc krátkej a pokud se pamatuju tak s origo sedačkama nebyl problém pás zacvaknout jenže ty už jsou prodaný a nemám to jak vyzkoušet ...
Mám sedana ETU rv. 86 a koupil jsem teď sedačky z coupé IS rv. nevím ... Po namontování sedaček a zkoušce zacvaknutí pásu problém. Pás nelze zacvaknout do "krabičky" u sedačky. Je rozdíl mezi pásy u plasta / chroma nebo v jednotlivejch motorizacích ? Nic jinýho mě nenapadá, ale když tak na to kouknu tak mi přijde že ta část co je na pásu a zacvakává se má ten "zobáček" moc krátkej a pokud se pamatuju tak s origo sedačkama nebyl problém pás zacvaknout jenže ty už jsou prodaný a nemám to jak vyzkoušet ...

k pasu aj skatulku treba vymenit. mal som ten isty problem-> K@rlos <- píše:Mám taky problém s pásama ale jinej a nikde jsem nenašel nic co by mi pomohlo ...

- -> K@rlos <-