Zabit je malo

btw. ty matlaci jsou u hospody na Budejovicky, nakej Novak, jety pneu, hruza

Jj, tak tohle znam. Nedavno jsem byl na prezuti zas v jinej firme - ve firme kde jsem driv delal. Vozim klukum obcas vino apod:-) Rekli si za prezuti plnou palbu - 750Kc, ja myslel, ze me krocne, umyti, vyvazeni, nahusteni pneumixem apod. Byvalyho zam. takhle okrastMax-Max píše:Ja som dlho chodil ku kamošovi, ale už nechodím. Tu máme také príslovi: najskôr ojebeš rodinu a kamaráta. Kvalita bola nic moc, akurát sme si pokecali. Teraz chdím inde, urobím zlý ksicht a kolieska nehádžu ani v 190 kmh. A platím rovnako.
Tak to jsi dobrej KING, Blumene!!!Blumen_071 píše:ja mival bezva ukrajince:) pravda kolo na skodku nepotrebuje extra pristup ale pichnul jsem nekdy kolem 20h, tak jsem fofrem jeste dojel k nemu ale mel uz zavreno. nastesti tam mel na sebe telefon tak jsem ho vytah od vecere, prisel zalepil dusi a jeste se klanel kdyz jsem mu tam vysazel gastroturky pac jsem zrovna nemel hotovost![]()
A autoservis kde berú gastráče nemáš? Ak hej, idem tam!Blumen_071 píše:ja mival bezva ukrajince:) pravda kolo na skodku nepotrebuje extra pristup ale pichnul jsem nekdy kolem 20h, tak jsem fofrem jeste dojel k nemu ale mel uz zavreno. nastesti tam mel na sebe telefon tak jsem ho vytah od vecere, prisel zalepil dusi a jeste se klanel kdyz jsem mu tam vysazel gastroturky pac jsem zrovna nemel hotovost![]()