Koupil jsem od jirky 325 autoradio ale nemůžu najít jaký to je typ přesně
zapojil jsem to ale zbyly mi nějaký dráty mimo nemáte schema-
a dále nerozumím co to má za provolby VKV chápu
SV chápu ale co je CH 1 až 7 má to snad příjem CB??? díky za každou informaci
http://www.radiomanrepair.com/BMWRadioR ... Alpine.htm[/img]
radio ???????????
radio ???????????
Bavor mi sluší a to tak že velmi
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Nee, stanic to umi 6. Tohle se tam objevuje misto frekvence v Mhz, popr. kHz kdyz prepinas mode AM, FM, tak dalsi je tahle. Taky me napadlo naky CB, ale to ma ponekud vic kanalu, nikdy jsem na to nic nenaladil a ani na to neprisel, co tahle funkce umi.Blumen_071 píše:CHanel 1-7 budou pameti cili predvolby ulozenych stanic... pravdepodobne
A jak to hraje bez tech dvou ? Ja kdyz jsem vcera videl, tech volnejch dratu od toho sonaka, tak se divim, ze mi to hraje. Asi tomu budu muset nekdy udelat inspektion

No nekdy to zkouknu, je toho hafo. Hlavne ze mi to zapojoval typek co ma v aute muziku 3x prevysujici cenu auta a spatne mu to zrovna nehraje. Na to jak to hraje me bych si nestezoval,pokud bych v tom neslysel vsechny ruchy co jdou. Jinak el antenu mam funkcni taky, oranzovej nebo jakou ma ten drat na antenu barvu to zrovna neni 

radio ???????????
pro jirku 325
zapojil jsem kromě těch dvou drátů s origo paticí vše
funguje led, ani-theft, pípá hraje
ale při přepnutí na CH Wb se občas na kanálu 6 a 7 objevuje jakési kodované vysílání
ale při přepnutí na CH Wb se občas na kanálu 6 a 7 objevuje jakési kodované vysílání
Bavor mi sluší a to tak že velmi
Re: radio ???????????
Takze vsechno facha i bez tech dvou ? To jsou fory, to je jak ten sonak u mePhilipson píše:pro jirku 325