nádrž,rucicka benzinu -lítá
nádrž,rucicka benzinu -lítá
chci se zeptat,v cem muze byt problem,kdyz treba pri rychle jizde zacne rucicka benzinu haprovat a litat si nahoru a dolu a dela to obcas i pri klidne jizde . Kde ten problem najit a odkud nejlepsi postupne zacit. Jelikoz obcas jak se natankuje tak i obcas po nejakych km zacne svitit hladovy okno, je to hodne neprijemne kdyz clovek nema jistotu....
cim by to mohloi byt,plovakem,elektrikou?nebo necim jinym?diky za pripadne rady
cim by to mohloi byt,plovakem,elektrikou?nebo necim jinym?diky za pripadne rady
ok kazdopadne vyzkousim,diky.euromen píše:nejspíš plovák..hele já měl za problém že když sem mu víc dával tak mi klesla hodnota (z 20 třeba na žravý) a pak když sem se uklidnil tak zase se to srovnalo...vymontoval sem plovák..propláchl a teď v poho..zkus to..třeba sem jenom rozhejbal plovák..nevim..ale zmizlo to
nekdo s dalsim nazorem co by to mohlo byt? diky
- Kuba318ie30
no nejak sem se nesoustredil na cerpadlo,jelikoz nevim jak velky kraval by melo delat abych si toho vsiml. No me uz prave dosel jednou benzin na dalnici do Brna na MOTO GP a shanej na dalnici benzinKuba318ie30 píše:to mi dělá taky, už jsem si zvyk, radši vozim kanistr v kufruale ještě se mi nestalo, že by mi někde došel benzín, jen to tak odhaduju a zatim jezdim.... nedělá ti někdy kravál čerpadlo ? ?

kdyztak specifikuj ten zvuk a hluk,diky
hlasitější bzučení pod zadní sedačku na straně spolujezce nebo pod prahem vzadu u kola na straně řidiče....nevim co máš za autoBobik píše:no nejak sem se nesoustredil na cerpadlo,jelikoz nevim jak velky kraval by melo delat abych si toho vsiml. No me uz prave dosel jednou benzin na dalnici do Brna na MOTO GP a shanej na dalnici benzinKuba318ie30 píše:to mi dělá taky, už jsem si zvyk, radši vozim kanistr v kufruale ještě se mi nestalo, že by mi někde došel benzín, jen to tak odhaduju a zatim jezdim.... nedělá ti někdy kravál čerpadlo ? ?
![]()
![]()
dočasný konec BMW 

e30 320i , no zkusim si to poslechnout jak to bude nastarovany a uvidim,snad se to vyresi,jelikoz to sere nehorazne takova kravinaeuromen píše:hlasitější bzučení pod zadní sedačku na straně spolujezce nebo pod prahem vzadu u kola na straně řidiče....nevim co máš za autoBobik píše:no nejak sem se nesoustredil na cerpadlo,jelikoz nevim jak velky kraval by melo delat abych si toho vsiml. No me uz prave dosel jednou benzin na dalnici do Brna na MOTO GP a shanej na dalnici benzinKuba318ie30 píše:to mi dělá taky, už jsem si zvyk, radši vozim kanistr v kufruale ještě se mi nestalo, že by mi někde došel benzín, jen to tak odhaduju a zatim jezdim.... nedělá ti někdy kravál čerpadlo ? ?
![]()
![]()
- Kuba318ie30
je to takový divný bzučení u pravýho zadního kola, dneska jsem stěží doskákal do práce, co jsem napsal předtim beru zpět, neměl jsem v nádrži ani h, jen sračky, který se mi teď dostali do objehu a asi mi ucpali trysku, protože to škube jak blázen a chcípá to....ani nevim, jestli dojedu k benzínce, ale nejsem si jistej jestli pomůže doplnění paliva.....
....jen tak pro info, neví někdo jak dlouho zabere vyčištění trysek??? mám e30 318 m40

- Kuba318ie30
jj občas když jedu po nasich dokonale hladkejch silnicich a vjedu do diry tak to skáče sem a tam..už jsem ten konektor dokonce zezadu "zapřel"aby aby se líp dotýkal...chvili dobry ale po par dnech to zacne delat znovu.chce to rozebrat a zkontrolovat jak konektor na dratech tak i zdířku na palubovce...nekde je neco špatně:)ted mám ukazatel nadrze porad na max:(
318 IS Prodáno, přecházím na Pažouta 406