BMW e30 1,8i na plyn....nechce startovat...

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
stonx

BMW e30 1,8i na plyn....nechce startovat...

Příspěvek od stonx » 10. 11. 2007 13:23

Ahoj....potřebuju radu.Asi.Motor klepe jak sviňa...je to E30 1,8i,ale to není zas takovej problém.To dělají šály...už mám připravený nový,ale...je to i na plyn,přivezl mi to kámoš až z Vysokého Mýta,ujel s tím asi 80km tak jak to klepe,přijel sem,došel mu plyn,teď to nejde nastartovat,teda jde,ale jen na plyn a když to přepnu na benzín tak se začne dusit až chcípne a když chcípne tak střelí...co to je?

Gryzly

Příspěvek od Gryzly » 10. 11. 2007 13:37

možná třeba nezavírá lpg ventil a jde tam obojí palivo. a ono se to přechlastá. zkus odpojit kabel od el. ventilu na přívodu LPG.
Jsem zlej a žeru malý děti. ;-)

Batman

Re: BMW e30 1,8i na plyn....nechce startovat...

Příspěvek od Batman » 10. 11. 2007 22:43

stonx píše:Ahoj....potřebuju radu.Asi.Motor klepe jak sviňa...je to E30 1,8i,ale to není zas takovej problém.To dělají šály...už mám připravený nový,ale...je to i na plyn,přivezl mi to kámoš až z Vysokého Mýta,ujel s tím asi 80km tak jak to klepe,přijel sem,došel mu plyn,teď to nejde nastartovat,teda jde,ale jen na plyn a když to přepnu na benzín tak se začne dusit až chcípne a když chcípne tak střelí...co to je?
Mohla by to byt vaha vzduchu (poskozena zpetnym slehnutim)
Poskozena nebo vypadla nejaka hadice na sani.
Zmagoreny motronic provozem na plyn (vynulovat odpojenim baterky asi na 30min).
U vsech techto moznosti by to ale melo jit natocit.
Ale nejspis to bude neco spatne na dodavce paliva (v nadrzi neni benzin, vadne cerpadlo, ucpany palivovy filtr, vadny regulator tlaku...)
Pri provozu na plyn se odpojuji benzinove trysky pomoci rele. To je vetsinou umisteno v prepinaci krabicce benzin/plyn. Odpojuje se spolecne napajeni trysek. Promer funkci.
Pochopitelne to muze mit spoustu dalsich pricin....
Aspon mas cim zacit.

Odpovědět