Zdravim
mam doma prední spoiler HARTGE na e30, ale je po bouračce takže z něj moc nezbylo(něco jo, jinak bych sem nepsal), ale jde mi o to zda tu má někdo zkušenost s lepením toho podivního plastu, je to spíš guma s laminatem a tepelně to spojit nejde. Zítra předam foto. Diky za nápady.
leeboun
Prední spoiler HARTGE /nakaši/
jj, přesně tak se to dělá, při laminovaní přeju pevný nervy...
Nevim jak moc to máš polámaný, jestli ti tam nějaký kusy chyběj, tak až to budeš zaplácávat laminem tak dávej pozor aby zbytek spoileru měl ten správněj tvar, pže když to takhle uděláš a bude to třeba jen trochu pokroucený tak až to budeš dávat na auto tak bys taky moh porodit ježka...
(mám s tim svý zkušenosti...)
Nevim jak moc to máš polámaný, jestli ti tam nějaký kusy chyběj, tak až to budeš zaplácávat laminem tak dávej pozor aby zbytek spoileru měl ten správněj tvar, pže když to takhle uděláš a bude to třeba jen trochu pokroucený tak až to budeš dávat na auto tak bys taky moh porodit ježka...
BMW e30 318i -> BMW e30 320ic -> BMW e36 328i
Opel Ascona B 1600 ´78
Opel Ascona B 1600 ´78
rada
A az budes michat kyt s tuzidlem,tak to je taky mazec.Ja tam dal malo tuzidla a cekal jsem dva dny az to uschne.Neuschlo.Seskrabat a znovu.Pak jsem ho tam dal prozmenu hodne a uschlo to skoro na spachtly.No a ted uz to znam.Je to brnkacka. 
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour