odbornik na 320is, po 5 rokoch som prvy krat zostal vysiet
odbornik na 320is, po 5 rokoch som prvy krat zostal vysiet
Tak minule som zostal vysiet z mojou 320is. Pravdepodobne starter alebo spinacka. Nemal som cas to pomerat tak som sa dnes dohodol s elektrikarom ze to pozre. Brat ma roztlacil, chytilo hned nechal som ho chvilku zohriat. Zabudol som este povedat ze je obohatena zmes vzhladom k ostrym vackam a upavenemu softu. Sviecky Denso Iridium Racing - o dva stupne chladnejsie.Po dvoch kilometroch sem tam trhanej jazdy (ked dlho nejdem tak to niekedy robi) som auto nechal chvilu bezat na volnobech (vyber z bankomatu) potom som sadol, jednotka a zacal sa dusit. Az tak ze skapal a kamos ma musel odtiahnut. Tipovali sme ze zahadzalo sviecky.Potom sme to nastartovali (roztiahnutie 3 stupen ...) na volnobeh OK, po chvili som sa pohol, olej 72°C voda OK, par krat som pridal navolno na 5000ot potom, 1,2,3,4 brzdy otacanie pomaly 1 ... a opat to zacalo dusit az to skapalo. To mi uz neslo dohlavy. Zobral som vercajch a isiel som dat von sviecky a toto ma prekvapilo. Na 3 valci fajka co ide k svieckam troska od oleja, a fajka mi ostala v ruke kabel sa ulomil resp. rosypal. V prechode medzi fajkou a zaciatkom kable ako keby nan bola nakvapkana chladiaca zmes a zoxidovane. Moze byt toto pricinou? Ak su ostatne tri valce OK, resp. sviecky (boli siche ked som ich vymontoval) nesiel by motor aj tak? Dik za info
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: odbornik na 320is, po 5 rokoch som prvy krat zostal vysi
u 4valca je ten jeden chybajuci valec citelne citit, R6 bez jedneho valcu este ako tak ide. Urcite by som ako prve siel po zapalovani a dal to dokopy, potom uvidis co dalej.crevko píše:Tak minule som zostal vysiet z mojou 320is. Pravdepodobne starter alebo spinacka. Nemal som cas to pomerat tak som sa dnes dohodol s elektrikarom ze to pozre. Brat ma roztlacil, chytilo hned nechal som ho chvilku zohriat. Zabudol som este povedat ze je obohatena zmes vzhladom k ostrym vackam a upavenemu softu. Sviecky Denso Iridium Racing - o dva stupne chladnejsie.Po dvoch kilometroch sem tam trhanej jazdy (ked dlho nejdem tak to niekedy robi) som auto nechal chvilu bezat na volnobech (vyber z bankomatu) potom som sadol, jednotka a zacal sa dusit. Az tak ze skapal a kamos ma musel odtiahnut. Tipovali sme ze zahadzalo sviecky.Potom sme to nastartovali (roztiahnutie 3 stupen ...) na volnobeh OK, po chvili som sa pohol, olej 72°C voda OK, par krat som pridal navolno na 5000ot potom, 1,2,3,4 brzdy otacanie pomaly 1 ... a opat to zacalo dusit az to skapalo. To mi uz neslo dohlavy. Zobral som vercajch a isiel som dat von sviecky a toto ma prekvapilo. Na 3 valci fajka co ide k svieckam troska od oleja, a fajka mi ostala v ruke kabel sa ulomil resp. rosypal. V prechode medzi fajkou a zaciatkom kable ako keby nan bola nakvapkana chladiaca zmes a zoxidovane. Moze byt toto pricinou? Ak su ostatne tri valce OK, resp. sviecky (boli siche ked som ich vymontoval) nesiel by motor aj tak? Dik za info
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220