Prestavba - výmena karoserie

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Prestavba - výmena karoserie

Příspěvek od SlimShady » 29. 02. 2004 19:02

Nemám v tomto obore vôbec žiadne skúsenosti a potrebujem vedieť čo najpresnejšie ako to prebieha. Modelová situácia:
Mám auto, ktoré má karosériu...ehm... priznajme si, nie moc kóšer. Rozhodnem sa k takému zložitému a časovo náročnému úkonu akým je splašenie luxusnej kasny, prehodenie všetkého z pôvodného auta do novej karosérie. Čo všetko potrebujem vykonať (čo sa týka papierovania):
1.) potrebujem k novej karosérii nejaké papiere?
2.) musím odhlásiť auto (kvôli karosérii s VINom) a po prehodení vecí ísť na prestavbu, alebo ako to je? Musí tam byť auto, alebo nie? (nakoľko nebudem mať k nemu platné papiere po odhlásení starej karosérie)
3.) platí sa tých cca. 2k Kč za prestavbu, alebo niečo iné?
4.) povolia mi to bez problémov, ak bude súhlasiť karoséria (coupé) ale nie farba?
5.) neviem aké sú tu ceny, a logicky predpokladám že celý prehazov komplet vecí budem musieť dať spraviť tu v ČR, takže nehrozí zadara ako doma :cry:, otázka je, nemáte náhodou informácie koľko by to približne stálo?
6.) čokoľvek k tématu uvítam...

Diq, Slim
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 29. 02. 2004 19:08

...alebo sa na to vysrať, a šetriť a šetriť a dotiahnuť z nemecka trebárs "nové" auto po 1.5.? :roll:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 29. 02. 2004 20:00

Podľa mňa to môžeš bez obáv prehodiť aj doma na SK potom zobrať na CZ s pôvodnými, starými ŠPZ a prehlásiť prestavbu. Ale ja osobne by som bral už celé auto na prestavbu, nie len motor. Tvoj starý motor Ti ostane aspoň na náhr. diely. Prestavba na CZ bude podobné ako u nás, ako som Ti písal.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 29. 02. 2004 20:02

Max-Max píše:Podľa mňa to môžeš bez obáv prehodiť aj doma na SK potom zobrať na CZ s pôvodnými, starými ŠPZ a prehlásiť prestavbu. Ale ja osobne by som bral už celé auto na prestavbu, nie len motor. Tvoj starý motor Ti ostane aspoň na náhr. diely. Prestavba na CZ bude podobné ako u nás, ako som Ti písal.
No to by som bral najradsej, len mi to nejak nepripada logicke vydat sa na cestu s autom ktore ma papiere na inu karoseriu, mozno ani farba by nesedela, a kuklaci by ma sejmuli hned za Kosicami ci co :lol: ...nakolko minimalne na hraniciach mi zatial pri kazdej druhej ceste kontrolovali VIN karoserie s papiermi a tak...

Odpovědět