324 td
Takže podle tvého popisu to asi nemá výkon že?
Koukni do motoru vede tam taková hodně tlustá hadica tak se podívej jestli je o.k.

Koukni do motoru vede tam taková hodně tlustá hadica tak se podívej jestli je o.k.
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
Mas KO cerpadlo tiez mi to iste robilo
Startovalo uplne na 1 ale nedalo sa rozbehnut, kolisalo po zahriati a slabe ako mucha
Ked mi to stalo tak vsetho v pohode, ale ked som pridal plny tak ziaden dym. Najprv som myslel ze slabo dochadza nafta ale po napojeni priamo z flase som tuto moznost vylucil
Po vymene cerpadla ide auto ako drak
Rozbehnem sa na volnobeh aj na dvojke
Ked stojim teraz a pridam tak vyleti cierny dym predtym to nerobilo
Skus to ako ja najprv napojit na flasku musis zapojit aj prepad bo ti to vysaje vsetko do nadrze
Potom uvidis ci je problem v dodavke paliva
Daj vediet ako si dopadol
Startovalo uplne na 1 ale nedalo sa rozbehnut, kolisalo po zahriati a slabe ako mucha
Ked mi to stalo tak vsetho v pohode, ale ked som pridal plny tak ziaden dym. Najprv som myslel ze slabo dochadza nafta ale po napojeni priamo z flase som tuto moznost vylucil
Po vymene cerpadla ide auto ako drak

Ked stojim teraz a pridam tak vyleti cierny dym predtym to nerobilo
Skus to ako ja najprv napojit na flasku musis zapojit aj prepad bo ti to vysaje vsetko do nadrze
Potom uvidis ci je problem v dodavke paliva
Daj vediet ako si dopadol
Jeste pred tim, nez se rozhodnes vymenit cerpadlo, tak na nem zkus pridat naftu. Tim uz nic nezkazis, pokud budes rozhodnutej vymenit cerpadlo.
Za chodu motoru povol ctyri srouby na hlave cerpadla v ovalnych dirach ( ne moc, aby ti zpod hlavy nezacala tect nafta a ne malo, aby s hlavou slo hybat ) a jemnymi udery na halvu s ni zkus hybnout do strany, bud k rozvodum, nebo od nich ( uz si nepamatuji, kam se pridava a kam ubira ). Staci jen malinko, tady je 1 mm velka mira. Motor by mel bud snizit, nebo zvysit otacky, dle toho, jestli jsi pridal, nebo ubral. Takto zkus nastavit volnobeh asi na 900 ot/min a po utahnuti zkus projet. Jestli to nepomuze, tak mozna to cerpadlo vymen.
Za chodu motoru povol ctyri srouby na hlave cerpadla v ovalnych dirach ( ne moc, aby ti zpod hlavy nezacala tect nafta a ne malo, aby s hlavou slo hybat ) a jemnymi udery na halvu s ni zkus hybnout do strany, bud k rozvodum, nebo od nich ( uz si nepamatuji, kam se pridava a kam ubira ). Staci jen malinko, tady je 1 mm velka mira. Motor by mel bud snizit, nebo zvysit otacky, dle toho, jestli jsi pridal, nebo ubral. Takto zkus nastavit volnobeh asi na 900 ot/min a po utahnuti zkus projet. Jestli to nepomuze, tak mozna to cerpadlo vymen.
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Ked posunies hlavu na cerpadle dozadu tak sa zvysi volnobeh nic viac
Stym klepanim aby sa to posunulo sa to da, ale ide to tazko lepsie tam je zapacit
Tiez som to skusal bolo to trochu lepsie ale nic moc
Stale mi to zle startovalo za tepla musel som dlho tocit
Mal som motor po GO tak nizke tlaky som vylucil
Stym klepanim aby sa to posunulo sa to da, ale ide to tazko lepsie tam je zapacit
Tiez som to skusal bolo to trochu lepsie ale nic moc
Stale mi to zle startovalo za tepla musel som dlho tocit
Mal som motor po GO tak nizke tlaky som vylucil
td
diky moc chlapi.zkusim to , nejspis to bude tim cerpadlem. dym mi jde z vyfuku az tak nad 4000 ot/min. zkusim to postelovat. je fakt ze mi ale otacky nehaprujou ale jsou asi nizky, 900/min mi to nebezi. Taky jsem premyslel zda nebude jen ta el. kostka na cerpadle spatna.Uz mam na ceste nahradni tak uvidim. diky
)