Vibrace při brzdění - ODSTRANĚNO
Vibrace při brzdění - ODSTRANĚNO
U mé 525td se při brzdění objeví vibrace, nejdříve jsem to přisuzoval kotoučům - dány nové komplet na předku i zadku s destičkama je to stejný, dány všechny 4 nové pneumatiky, tlumiče a dělá to stále. Vyměněny za nové přední šikmé ramena a je to stejný, stále to vibruje. Teď o víkendu jsem v kopci zjistil že mě málo brzdí ručka tak jsem problém viděl v tom, že nejsou usazený pakny (ty byly také dány nové s tou výměnou kotoučů) tak jsem je chtěl usadit zatažením ruční brzdy za jízdy a ono se to rozvibruje také na ručku! Takže asi mohu vyloučit přední nápravu, kotouče a destičky na zadku také (jsou tam kombinované kotouče na provozní brzdu s bubnama na ručku). Žádné poznatelné vůle na zadní nápravě, diferáku a kardanu jsem nezjistil nebo spíše nenašel. Čím to může být?. Dík.
Naposledy upravil(a) barvas dne 30. 07. 2007 07:29, celkem upraveno 1 x.
To bude ono. Včera jsem to zase večer zkoumal a ta výměna mi ač jsem automechanik nepřipadá vůbec jednoduchá. Buď je na to nějaká vychytávka a je to pak jednoduchý, nebo je to na sundání nápravnice a to bude pěkný opruz. Když si představím co všechno nepůjde povolit atd. Dnes jsem brouzdal po fóru a našel kontakt na servis BMW (Auto Base, Praha) který to mění za 600Kč oba dva + cena za materiál 700kč/kus originál. Takže to raději svěřím servisu. Dík za pomoc.