Dotaz hlava M20
-
Petr Sierra
Dotaz hlava M20
Jak je to z hlavama na 6-ti valcich benzinech konktene 2,7 eta kdyz se uvari motor nekdo mi rikal ze hned praskaj nebo ze se kroutej nekdo zase ze ne ze maximalne praskne tesneni..mam jeden motor tam sel olej do vody a druhej tam to zase zacalo hulit bíle proste to spalovalo vodu..oba jsem rozebral zkoumal a nic jsem nenasel..jafny ze je nejlepsi nechat ji natlakovat a orovnat u profiku..ale ja jen premejslim jaky jsou moznosti co se tam mohlo stat?jinak oba motory co se tyce vykonu jely uplně normalně..
Re: Dotaz hlava M20
dej ji natlakovat. praskají pod vačkou, někdy je to i vidět, když se to pořádně umeje tech. benzínem.Petr Sierra píše:Jak je to z hlavama na 6-ti valcich benzinech konktene 2,7 eta kdyz se uvari motor nekdo mi rikal ze hned praskaj nebo ze se kroutej nekdo zase ze ne ze maximalne praskne tesneni..mam jeden motor tam sel olej do vody a druhej tam to zase zacalo hulit bíle proste to spalovalo vodu..oba jsem rozebral zkoumal a nic jsem nenasel..jafny ze je nejlepsi nechat ji natlakovat a orovnat u profiku..ale ja jen premejslim jaky jsou moznosti co se tam mohlo stat?jinak oba motory co se tyce vykonu jely uplně normalně..
Rudolf