Vypínač předních mlhovek
- thomas_a_anderson
Vypínač předních mlhovek
blbej dotaz, ale nikdy mě nenapadlo to zkoumat, nemám na autě přední mlhovky, chci je tam a chci, aby jejich ovládání (vypínač) byl jako z fabriky. Takže, může mi někdo říct, jak a kde je vypínač umístěnej, případně jak je to zapojený a případně jestli ten vypínač nemá navíc???
- thomas_a_anderson
No já mám vedle toho na světla právě jenom jedno tlačítko stejný velikosti jako je na výstražný nebo vypejkání zadního okna, ale bez žádnýho symbolu.Luboš píše:Vedle zapínání světel mám dva vypínače, jeden na přední a druhý na zadní mlhovky. Myslím, že jsou určitě origo.
Co bys za ty vypínače chtěl?
- thomas_a_anderson
Vedle vypínače na světla býva i na mlhovky jestli tam nemáš originál přední mlhovky tak tam máš jednoduchý vypínač. Jestli si chceš dodat i přední mlhy tak není nic jednoduchšího než tam dát ten dvojitý. Kabel k předním mlhovkám by měl být natahnuty origi z fabriky.
E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
- thomas_a_anderson
No tak kabel by asi měl bejt nataženej, ale.... když jsem zadělával centrál, tak jsem pod palubkou objevil asi 257.348,56 ustříhanejch drátů.... zabil bych toho dementa, kterej tam tu elektriku takhle zprasil... ale natáhnout si kabely zvládnu (i s relátkama)
2Luboš: Jestli Tě teda můžu poprosit jestli se mrkneš po tom vypínači a dát mi vědět, jestli ho máš...

2Luboš: Jestli Tě teda můžu poprosit jestli se mrkneš po tom vypínači a dát mi vědět, jestli ho máš...
- thomas_a_anderson