iso teče benzín help

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Max

iso teče benzín help

Příspěvek od Max » 14. 03. 2007 22:39

potřeboval bych trochu poradit z isem jak je hlinikovy sani tak pod nim je lišta se vstřikama a uplne vzadu smerem k oknu z pod saní vichazí dve trubyčky železny a ja tak koukam a po ty jední po tí spodní neco teče chytnu čuchnu a ono to benal docela me to dostalo tak jsem to hned chcipl pak to oschlo neco jsem utrel abych zjistil odkud to asi teče pak jsem to nakop a ono nic tak jsem to nechal bežet a pozoroval jsem to a zas nic tak nevim mate nekdo skušenost nebo co si o tom mislite než to rozdelam jeste to nejakou chvilku potrva zatim neni kde bohužel :roll: dik za rady

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 14. 03. 2007 23:25

Kovové vedení benzínu je pod sáním spojeno gumovou hadičkou které většinou časem zpuchří a problém je na světě. Stačí vyměnit 2 krát 5cm hadice a je po problému
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Max

Příspěvek od Max » 15. 03. 2007 00:34

jj to me taky napadlo že tam neco takovyho bude jen me zaráží ža kdyš jsem to zdechnul a znova nakop že už to neteklo treba me tak napadalo jestli to treba neprotikalo proto ze byl nejak seklej nejakej ten regulator tlaku benzínu

Balda

Příspěvek od Balda » 15. 03. 2007 14:08

Max píše:jj to me taky napadlo že tam neco takovyho bude jen me zaráží ža kdyš jsem to zdechnul a znova nakop že už to neteklo treba me tak napadalo jestli to treba neprotikalo proto ze byl nejak seklej nejakej ten regulator tlaku benzínu
Je to jednoduchý. Na vstřikovací liště je ventil na přepad, který otvírá až ve třech barech. Při volnoběhu takový tlak většinou není. Zkus přidat plyn tak na 3000 ot. a chvíli počkej a uvidíš tu fontánu.

Odpovědět