Tak by mě zajímalo,jestli existuje nejaky šetrný

Mě se to kdysi stalo taky. Řešil jsem to dvěma šroubováky a snažil se přitom zničit jen dveře od kastlíku, ne palubku. Docela vopruzBadliner píše:Zřejmě se mi pokazil zámek u schránky u spolujezdce.
Tak by mě zajímalo,jestli existuje nejaky šetrnýzpůsob, jak ji otevřít, případně ji nějak rozebrat.Díky
věř že se to rozpadne...pak s tím jen trochu zavergluješ a je otevřeno.....kdyby se to skutečně rozlomilo nějak blbě tak to ještě trošku poškádlíš šroubovákem.......hlavně není potřeba ničit celou schránkukdo. píše:IMHO se ten vnitřní zámek s těmi zobáčky nerozpadne, ale mohl by se dostat k těm ovládácím páčkám zobáčků.Huska píše:.... prostě urvat jen tu kličku k sobě a ono se to pak rozpadne uvnitř a otevřeš to[/color]
On vetsinou klic funguje, ale ulomi se vevnitr packa zatahujici do zamku zobacek. Podle tve rady jen znehodnoti zamek, ale stejne to neotevre.Huska píše: jestli máš s klíčem tak do toho narvi šroubovák a protoč to...
Francis píše:On vetsinou klic funguje, ale ulomi se vevnitr packa zatahujici do zamku zobacek. Podle tve rady jen znehodnoti zamek, ale stejne to neotevre.Huska píše: jestli máš s klíčem tak do toho narvi šroubovák a protoč to...
Co je na vrakaci sehnatelnejsi? Schranka bez zamku nebo zamek?Huska píše:... rozhodně by se mi nechtělo ještě shánět navíc schránku když to jde otevřít "jen" rozbitím úchytky[/color]
...zámek téměř neseženeš....skoro všichni ho maj nějak dobitej.....Francis píše:Co je na vrakaci sehnatelnejsi? Schranka bez zamku nebo zamek?Huska píše:... rozhodně by se mi nechtělo ještě shánět navíc schránku když to jde otevřít "jen" rozbitím úchytky[/color]
A o to jde. Ja radil jak otevrit a nadelat si co nejmene problemu. Pochopil jsi?Huska píše:...zámek téměř neseženeš....skoro všichni ho maj nějak dobitej.....
já tu jen radil jak otevřít a ne jak shánět![]()
Francis píše:A o to jde. Ja radil jak otevrit a nadelat si co nejmene problemu. Pochopil jsi?Huska píše:...zámek téměř neseženeš....skoro všichni ho maj nějak dobitej.....
já tu jen radil jak otevřít a ne jak shánět![]()
Sam jsi psal, ze zamek je skoro nesehnatelny. Proc bych mel nicit nesehnatelny zamek, kdyz mohu znicit sehnatelny kaslik?Huska píše:...jestli ti připadá přemontovávat kastlík jako jednodušší než vyměnit pouze úchytku tož to nevím....