vyhřívání ostřikovačů
vyhřívání ostřikovačů
Co všechno je potřeba pro výměnu klasickejch ostřikovačů za vyhřívaný? Myslím tím hlavně elektriku. Kam se to připojuje a jestli je tam nějaký relé, jestli to pujde do plasťáka atd.
Tak to je fakt pohoda DíkRobert píše:Kromě samotnejch vyhřejvanejch ostřikovačů s kabelama neni potřeba vůbec nic. Odpojíš konektor z čerpadýlka na nádobce ostřikovačů a napojíš to na něj. Je to všechno vykoumaný. Vyhřívají se jen když ostřikuješ okna.
Jak to fachá v reálu ještě nemám vyzkoušeno, tak taky uvidím.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
v reálu funguje dobře, ale pokud je námraza přez vrch tak to to stejně nepomůže a stejně "voda" zamrzá v hadičkách......takže to vyhrívání funguje jen při jízdě kdy by se ti vlivem zimy zamrzala voda na povrchu trysekRobert píše:Kromě samotnejch vyhřejvanejch ostřikovačů s kabelama neni potřeba vůbec nic. Odpojíš konektor z čerpadýlka na nádobce ostřikovačů a napojíš to na něj. Je to všechno vykoumaný. Vyhřívají se jen když ostřikuješ okna.
Jak to fachá v reálu ještě nemám vyzkoušeno, tak taky uvidím.

Moje zkušenost (s jiným autem) je taková, že ikdyž mám nemrznoucí směs v ostřikovači, tak se do trisek dostávala voda zvenku a tam zamrzala. Tak nevím. Myslíte, že to má cenu se s tím dělat?Huska píše: v reálu funguje dobře, ale pokud je námraza přez vrch tak to to stejně nepomůže a stejně "voda" zamrzá v hadičkách......takže to vyhrívání funguje jen při jízdě kdy by se ti vlivem zimy zamrzala voda na povrchu trysek
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak jsem to myslel....... význam to má a vzhledem ke snadné montáži bych při dobré konstalaci hvězd takovou úpravu udělal, na druhé straně jsem s tím doposud neměl problém tak to neplánujumizuh píše:Moje zkušenost (s jiným autem) je taková, že ikdyž mám nemrznoucí směs v ostřikovači, tak se do trisek dostávala voda zvenku a tam zamrzala. Tak nevím. Myslíte, že to má cenu se s tím dělat?Huska píše: v reálu funguje dobře, ale pokud je námraza přez vrch tak to to stejně nepomůže a stejně "voda" zamrzá v hadičkách......takže to vyhrívání funguje jen při jízdě kdy by se ti vlivem zimy zamrzala voda na povrchu trysek