H1 Silverstar
H1 Silverstar
Dal jsem H1 Silverstar, je to skutečně lepší než normální H1. Mají údajně nižší životnost. Už někomu z vás odešly?
Já je mám v lupách už od prosince a zatím drží (ťuk, ´tuk, ´tuk). Předtím jsem měl takové nažloutlé a bylo to, jako když Ti dodělává baterka ve svítilně. S těmahle max. spokojenost (snad jedině v mlze jsou dost ostře bílé a levý paprsek kryje dělící čáru a pravý zase krajniciwentyll píše:Kde se daji objednat na netu? Nebo kde v Pze je bezne maji?

RE:
Hehe, zavoláš tam, ale kam?kdo. píše:Já je mám v lupách už od prosince a zatím drží (ťuk, ´tuk, ´tuk). Předtím jsem měl takové nažloutlé a bylo to, jako když Ti dodělává baterka ve svítilně. S těmahle max. spokojenost (snad jedině v mlze jsou dost ostře bílé a levý paprsek kryje dělící čáru a pravý zase krajniciwentyll píše:Kde se daji objednat na netu? Nebo kde v Pze je bezne maji?). Na www.auto.cz v motor cafe je téma o žárovkách a tam byl (někdy na podzim) nějaký kontakt na jakousi firmu někde na severu Moravy, zavoláš tam a do pár dnů jsou doma a cena asi 120Kč/ks + 90Kč balné proti 250ti/ks v OBI - pokud je tam seženeš. Dají se sehnat i v Makru, ale taky málo kdy.

Faszom a seggedbe verem te buzi 

Re: RE:
Nojóó, nějak jsem to nedokončil, ale už jsem to našel. www.vamos.cz/kontakt.phpSlimShady píše:Hehe, zavoláš tam, ale kam?kdo. píše:Já je mám v lupách už od prosince a zatím drží (ťuk, ´tuk, ´tuk). Předtím jsem měl takové nažloutlé a bylo to, jako když Ti dodělává baterka ve svítilně. S těmahle max. spokojenost (snad jedině v mlze jsou dost ostře bílé a levý paprsek kryje dělící čáru a pravý zase krajniciwentyll píše:Kde se daji objednat na netu? Nebo kde v Pze je bezne maji?). Na www.auto.cz v motor cafe je téma o žárovkách a tam byl (někdy na podzim) nějaký kontakt na jakousi firmu někde na severu Moravy, zavoláš tam a do pár dnů jsou doma a cena asi 120Kč/ks + 90Kč balné proti 250ti/ks v OBI - pokud je tam seženeš. Dají se sehnat i v Makru, ale taky málo kdy.
Je to lepší??

Jojo, už to je echt gut!kdo. píše:Nojóó, nějak jsem to nedokončil, ale už jsem to našel. www.vamos.cz/kontakt.phpSlimShady píše:Hehe, zavoláš tam, ale kam?kdo. píše: Já je mám v lupách už od prosince a zatím drží (ťuk, ´tuk, ´tuk). Předtím jsem měl takové nažloutlé a bylo to, jako když Ti dodělává baterka ve svítilně. S těmahle max. spokojenost (snad jedině v mlze jsou dost ostře bílé a levý paprsek kryje dělící čáru a pravý zase krajnici). Na www.auto.cz v motor cafe je téma o žárovkách a tam byl (někdy na podzim) nějaký kontakt na jakousi firmu někde na severu Moravy, zavoláš tam a do pár dnů jsou doma a cena asi 120Kč/ks + 90Kč balné proti 250ti/ks v OBI - pokud je tam seženeš. Dají se sehnat i v Makru, ale taky málo kdy.
Je to lepší??

RE:
Najprv takáto lama otázka (ešte som nemal čas si to overiť, a najbližšie dni ani nebudem mať), aké žiarovky tam dávali sériovo? (typ, výkon), a o koľko sa mi to zlepší keď tam dám H1 Silverstar? A čo si myslíte o tých nových Philips BlueLight-och?Venca píše:Já je sehnal v Plzni v prodejně OSRAM na Mikulášském náměstí, chtěli 170,- za kus. V OBI a Baumaxu mají jenom H4, H3, H7.
Vďaka, Shady

RE:
Vďaka... no tie Philipsy vraj sú dobré, osobne som ich nevidel, kamarát ich mal v Astre, svietili fakt nádherne, ale možno to bolo aj tou čírou optikou... zatiaľ som ich našiel len na webe Renocar, tu je link:Venca píše:Sériově H1 55W, to je jasný, a asi Phillips nebo Tungsram. Myslím, že v letech 1982-1994 se žádný kouzelný H1 asi nedělaly.
Phillips BlueLight, co má za wattáž a co stojí?
http://www.renocar.cz/philips
Alebo na domácej stránke:
http://www.eur.lighting.philips.com/aut ... types.html
A sorry, som si poplietol názvy, volá sa to BlueVision a VisionPlus...
Majú tam viacero druhov, okrem iných aj SilverVision a tak... ale ceny som nezistil, kamarátovi ich priniesol foter, takže ani on nevedel... ale predpokladám že budú dosť drahé, nakoľko platíš značku

RE:
Takže sa líšia kus na kus že? A aké Helly že si to mal? Máš link na presný typ (najlepšie tu v ČR)? A ty nemáš skúsenosti s tými Philipsami?Francis píše:Loni jsem objednal 4ks SilverStaru a vydrzely mi asi tak tyden nebo dva. Upadly vlakna a valely se na dne zarovky.
Hella je sice dvakrat drazzsi, ale vydrzely mi na predchozim aute rok a pak jsem ho prodal. A jestli neumrely, sviti dodnes ...

RE: H1 Silverstar
Ahoj ahoj ahoj, vitejte v telekráme
Chalani, otázka... dá sa niekde v Prahe splašiť Silverstarky?
Vďaka,
Shady

Vďaka,
Shady

Re: RE: H1 Silverstar
Taky je sháním, abych měl rezervní, ale... marněSlimShady píše:Ahoj ahoj ahoj, vitejte v telekráme![]()
Vďaka,
Shady

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
[quote="SlimShady
Takže sa líšia kus na kus že? A aké Helly že si to mal? Máš link na presný typ (najlepšie tu v ČR)? A ty nemáš skúsenosti s tými Philipsami?[/quote]
Od te doby, co mam v tlumenych svetlech xenony, je po problemech
Takže sa líšia kus na kus že? A aké Helly že si to mal? Máš link na presný typ (najlepšie tu v ČR)? A ty nemáš skúsenosti s tými Philipsami?[/quote]
Od te doby, co mam v tlumenych svetlech xenony, je po problemech

Přesně nevim, odhadem do 17:00.kdo. píše:Venco, nevíš, do kdy mají otevříno v pátek?? Jedem v pátek ke tchýni do Klatov :haro: , tak bych se tam pro tu žárovku zastavil.Venca píše:Já je sehnal v Plzni v prodejně OSRAM na Mikulášském náměstí, chtěli 170,- za kus. V OBI a Baumaxu mají jenom H4, H3, H7.
Sakra, to asi nestihnuVenca píše:Přesně nevim, odhadem do 17:00.kdo. píše:Venco, nevíš, do kdy mají otevříno v pátek?? Jedem v pátek ke tchýni do Klatov :haro: , tak bych se tam pro tu žárovku zastavil.Venca píše:Já je sehnal v Plzni v prodejně OSRAM na Mikulášském náměstí, chtěli 170,- za kus. V OBI a Baumaxu mají jenom H4, H3, H7.

Je mi divný, že by ty Silverstary neměli v Praze, když má Osram prodejnu i v díře jako je Plzeň.kdo. píše: Sakra, to asi nestihnu, v půl čtvrtý nabírám dceru u Teska v Letňanech, než se probojuju Prahou, tak mi moc času na dálnici nezbude
Stránky Osramu jsou ve výstavbě, takže je tam jen adresa na sídlo firmy v Praze.