vstřikovací čerpadlo
vstřikovací čerpadlo
Zdravím, může se dát na 525td r.v. 1993 85kW motor M51 dát místo toho elektronickýho čerpadla dát čerpadlo z 524? S tím mechanickým převodem bych se nějak vypořádal. Dík
To předělání po mechanický stránce (myslím tím mechanický ovládání čerpadla) mi nedělá hlavu, ten převod lankem od pedálu plynu, vyrobení nebo přispůsobení držáků také ne, jde mi hlavně o to vyřadit tu elektroniku která je alespoň u mě, zdrojem neustálých potíží. Není nad klasiku - lanko-čerpadlo, 6 trubek, vstřiky a jeden drát na uzavírací ventil čerpadla. Nevím ale jestli se to čerpadlo snese s tímhle motorem, případně co je potřeba ještě udělat aby to jezdilo, na emise kašlu.
Tak to presne nevim, myslim si, ze bude stacit jen dobre nastavit predvstrik + privezt plus na STOPventil a je hotovo. Konektor od cerpadla zustane normalne odpojen v mot. prostoru, akorat nepujde ekonomer ....
Skoda, ze jsem byl uz dost spolecensky unaven, kdyz jsem oblezal to TDSo s mech. cerpadlem, ani si nepamatuju, jestli jsem si vzal na toho klucinu kontakt
Skoda, ze jsem byl uz dost spolecensky unaven, kdyz jsem oblezal to TDSo s mech. cerpadlem, ani si nepamatuju, jestli jsem si vzal na toho klucinu kontakt

------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520