Jak se mění uložení kardanu? Je potřeba ho tam nějak lisovat, nebo je tam jen nějaká pojistka... Mám ho mega vymletý, tak se na něj příští týden chystám...

Dík!
byva tam vytrzeny to lozisko v te gume a v tom kovovym krouzku... a pak kdyz se ostreji rozjedes (nekdy v horsich fazich uz i normalne)autojacek píše:Ještě nám tady prosím popiš,jak se ta závada projevuje.....já jsem řešil zatím jen špatné kardanové kříže,což způsobovalo vibrace,ale jak se projevuje ložisko...???
Tak, tak, ja to měl vymydleny uz celkem fest, ta guma tam prakticky nebyla. Uz jsem měl strach s tím jezdit, kdyby se to vytrhlo z kastle, asi by mi to pěkně namlátilo prd...Zave píše:byva tam vytrzeny to lozisko v te gume a v tom kovovym krouzku... a pak kdyz se ostreji rozjedes (nekdy v horsich fazich uz i normalne)autojacek píše:Ještě nám tady prosím popiš,jak se ta závada projevuje.....já jsem řešil zatím jen špatné kardanové kříže,což způsobovalo vibrace,ale jak se projevuje ložisko...???tak ti kardan mlati do kastle.. sou to dost silne rany, je to dost neprijemne