Ranni start dvojka
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Ranni start dvojka
Přijdu ke studenýmu autu klíček první poloha čerpadlo střík střík, nastartuju, běží volnoběh tak jak má, přidám plyn, pustim otáčky začnou kolísat a pohupovat se pod 500 a motor se škube jdou maximálně 3válce. Je cítit nespálenej benzín a sou u těch třech zlobivejch hrnků mokrý nový svíčky. Pak nastartuju a a motor běží po dobu než se spálí ten startovací benzín. Když teda přidržuju plyn tak po 300metrech zase pěkně táhne se fsema hrnkama. Je to eta 86. Dik (Mechanickym ci chemicky na to seru!)
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ranni start dvojka
Dneska mi nesel jeden valec i po 2kma kdyz jsem vyndal kabel a jenom ho k tý svíčce přiložil tak se to chytlo takže to chce nejspíš vyměnit kabely. Kde je mám sehnat a za kolik?Havran píše:Přijdu ke studenýmu autu klíček první poloha čerpadlo střík střík, nastartuju, běží volnoběh tak jak má, přidám plyn, pustim otáčky začnou kolísat a pohupovat se pod 500 a motor se škube jdou maximálně 3válce. Je cítit nespálenej benzín a sou u těch třech zlobivejch hrnků mokrý nový svíčky. Pak nastartuju a a motor běží po dobu než se spálí ten startovací benzín. Když teda přidržuju plyn tak po 300metrech zase pěkně táhne se fsema hrnkama. Je to eta 86. Dik (Mechanickym ci chemicky na to seru!)
Kabely jsem kupoval ve - Fy CZ-WEGO Sedmidomky 459
101 00 Praha 10 - Vršovice, tel. 272 760 760 - chtěj mluvit s p. Havelkou - je dost ochotnej hledat v těch katalozích (jestli tam teda ještě dělá, kupoval jsem to pře 3/4 rokem, musí se samozřejmě objednat-skladem je nemají). Kabely jsou TESLA, prý je montují z amerických dílů. Cena cca 900Kč za komplet 6 kabelů + 1 od indučky (2.5E). Vypadají skoro stejně jako originály, akorát ten k indukčce myslim neměl tu gumovou krytku, tu jsem tam dal ze starých. Je to nejlevnější co jsem sehnal, pokud budeš chtít utratit víc tak to není problém (CHAMPION cca 1600Kč).
101 00 Praha 10 - Vršovice, tel. 272 760 760 - chtěj mluvit s p. Havelkou - je dost ochotnej hledat v těch katalozích (jestli tam teda ještě dělá, kupoval jsem to pře 3/4 rokem, musí se samozřejmě objednat-skladem je nemají). Kabely jsou TESLA, prý je montují z amerických dílů. Cena cca 900Kč za komplet 6 kabelů + 1 od indučky (2.5E). Vypadají skoro stejně jako originály, akorát ten k indukčce myslim neměl tu gumovou krytku, tu jsem tam dal ze starých. Je to nejlevnější co jsem sehnal, pokud budeš chtít utratit víc tak to není problém (CHAMPION cca 1600Kč).
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
DIk urcite to koupim protoze ty kable proslehavaj do hlavy motoru a ne tam kam maji.Rotten píše:Kabely jsem kupoval ve - Fy CZ-WEGO Sedmidomky 459