Spodni cep ramene jak na nej?
-
funtomas99
Spodni cep ramene jak na nej?
Ahoj kuci rozhodl jsem se vymenit predni napravu respektive ten most na kterem je pridelanej jak motor tak zkrutna tyc a obe ramena.Vse slo sundat v poho az na jednu vec a to oba cepy ktere vedou k trojuhelnikovym ramenum sli vysroubovat do pulky i kdyz velmi tezce a pak se zacali ty kuzely protacet nevite jak na to ted nemyslim flexu.Jak to rozumne vyndat kdyz se to protaci v tom mostu.Zkusili jsme to co nejvice i zarvat heverem zpatky do toho konusu ten kuzel ale to pomohlo jen na pul otacky te matky.Reknete chlapy jak na to?
-
funtomas99
sou tam dole jako dva zarezy ale nevim jak na ne se stranovym klicem by to musela bejt asi tak 40ka pokud myslite tot a ten hever zvedl jsem skoro total cele auto a porad se ten zmrd protaci ona ta matka sla povolovat uz sama o sobe hodne ztuha mel jsem na to velkej trhak + velkej klic abych mel fakt paku a i tak se bejcil nez se to pak cele protocilo
-
funtomas99
Pred tim, nez si ho zacal povolovat, mel jsi ten zavit, co cumi nad matkou, prolejt nejakym odrezovacem. Ta rez trosku povoli a potom jde ta matka vysroubovat snaz.
Takhle jedine, jak radi kluci, zvednout auto na hever za spodek toho cepu. Kdyz se to protaci i tak, tak jeste zkusit treba na zdvizi namlatit ten cep palici do napravnice. Zkusil bych tu matici napred znovu utahnout a ten zavit nad ni ocistit a odrezit.
Takhle jedine, jak radi kluci, zvednout auto na hever za spodek toho cepu. Kdyz se to protaci i tak, tak jeste zkusit treba na zdvizi namlatit ten cep palici do napravnice. Zkusil bych tu matici napred znovu utahnout a ten zavit nad ni ocistit a odrezit.
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
-
funtomas99