budík rychloměru..
- olda barta
budík rychloměru..
Zdar chlapi,
chtěl bych vás poprosit o radu...najednou mi přestal fungovat budík rychloměru na mé 318i, taktéž nefunguje počítadlo km, jak celkové tak denní...nevím co stím..ostatní budíky fungují..Díky za radu..
chtěl bych vás poprosit o radu...najednou mi přestal fungovat budík rychloměru na mé 318i, taktéž nefunguje počítadlo km, jak celkové tak denní...nevím co stím..ostatní budíky fungují..Díky za radu..
e36 323i coupe............
- olda barta
- olda barta
Údaj o rychlosti vozidla není zpracováván.olda barta píše:Chlapi, prolezl jsem snad všechno co jsem mohl, budík stále stávkuje...
Ostatní budíky fungují jak mají, pouze ukazatel okamžité spotřeby je neustále na max...
Co s tím..???
Prosím o radu...díky Olda..
Buď nepřichází do rychloměru, nebo je rychloměr vadný.
Už jsem to tu několikrát popisoval, jak to omezit - použij "Hledat".
Já měl špatnej tachometr. Neukazovalo nic - ani rychlost ani ujetý kilometry ani spotřeba. Jen občas když bylo velký teplo tak občas šel. Prohlížel jsem ho, jestli tam nenajdu studeňák, ale nic. Njespíš odešla nějaká součástka. Musel jsem ten tachometr vyměnit za jinej.
Takže jak bych postupoval bejt tebou: co psali kluci: prohlídat konektor na diferu, prohlídnout pojistku, prohlídnout konektor na budíkách a jestli nic, tak zkusit vyměnit celý budíky u kterých víš že tachometr jde - a když ti tam bude fungovat tak shánět ten tachometr anebo spíš celý budíky.
Takže jak bych postupoval bejt tebou: co psali kluci: prohlídat konektor na diferu, prohlídnout pojistku, prohlídnout konektor na budíkách a jestli nic, tak zkusit vyměnit celý budíky u kterých víš že tachometr jde - a když ti tam bude fungovat tak shánět ten tachometr anebo spíš celý budíky.