kontrolni otazka
kontrolni otazka
Kdo vi prosim vas ze když mi sjiždi předni kolo zevnitř,jestli je to sbihavost nebo rozbihavost?DIKES
Když je dobře
Re: kontrolni otazka
Ja by som povedal ze je to rozbiehavost.sany píše:Kdo vi prosim vas ze když mi sjiždi předni kolo zevnitř,jestli je to sbihavost nebo rozbihavost?DIKES
BMW E30 318i M40
kontrolni otazka
Jo abych to upřesnil,měnil jsem kulovej čep na kole a pravě na nem mi to zevnitr sjizdi.Hmmmmmmmmmmmmm?
Když je dobře
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pro mistry geometrie: e30 pri snizeni podvozku zakonite ziska znacnej negativni odklon, je to dano konstrukci a vektorove geometrie. Snizenim o 25 mm a vys se zacnou ve zvysene mire sjizdet vnitrky gum. Korekce je pouze dvema zpusoby: zrusit snizeni nebo zmenit geometrii zasahem do konstrukce - excentry, zmena ulozeni silentbloku, ...
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Re: kontrolni otazka
no jelikož se domnívám že tímto kulovým čepem myslí Sany čep tyčky řízení:arrow:
a že to tam nevrátil přesně tak jak tam byl původní, protože to vesměs ani od oka přesně nejde( kor když je např. nový čep od jinýho výrobce než původní)tak si myslim že to prostě jen rozhodilo geometriisany píše:měnil jsem kulovej čep na kole a pravě na nem mi to zevnitr sjizdi.
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
ja bych este dodal...prezutim pneu do kriza....aby se to sjelo po druhe strane:)Max-Max píše:pro mistry geometrie: e30 pri snizeni podvozku zakonite ziska znacnej negativni odklon, je to dano konstrukci a vektorove geometrie. Snizenim o 25 mm a vys se zacnou ve zvysene mire sjizdet vnitrky gum. Korekce je pouze dvema zpusoby: zrusit snizeni nebo zmenit geometrii zasahem do konstrukce - excentry, zmena ulozeni silentbloku, ...
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40
coupe
M40
kontrolni otazka
Dodavam že jsem ho nesnižoval jenom vyměnil ten čep na řizeni.Bud jsem ho zašrouboval moc nebo malo.To je asi ten problemo.Spiš teda malo a vybočuje,teda rozbiha že hm?
Když je dobře