Vyndání palubovky
Vyndání palubovky
Chlapi vím že to tu bylo nejmíň 10krát, ale prosím ještě jednou, nechce se mi to hledat. Jak mám vytahnout celou palubovku. Moc díky. A kdyby náhodou někdo věděl, jestli pasuje celé topení s plasťáka do chromáka tak mi to pleas napistě. Díky.
Re: Vyndání palubovky
Důvěřuj, ale prověřujfifik píše:Chlapi vím že to tu bylo nejmíň 10krát, ale prosím ještě jednou, nechce se mi to hledat. Jak mám vytahnout celou palubovku. Moc díky. A kdyby náhodou někdo věděl, jestli pasuje celé topení s plasťáka do chromáka tak mi to pleas napistě. Díky.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Tak si to najdi ve starších příspěvcích...už se ten postup vysvětloval a tak se koukni zpětně...budeš mít veškeré info dřív než tady čekat na odpověd

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyndání palubovky
Pasuje, ale musíš přebastlit konektor do hlavního svazku - má obráceně piny, místo jehel dutinky a naopak.fifik píše:... A kdyby náhodou někdo věděl, jestli pasuje celé topení s plasťáka do chromáka ...
A vyndání palubky je jednoduché - odmontuj vše, za co drží v autě. Já to poprvé dělal bez knihy a bez školení a za hodinku a něco byla venku.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition