Automaticka antena
Automaticka antena
Potrebuju poradit pri montazi automaticke anteny.
nevim ted ktera barva je ktera ale jde to logicky zjistit jeden bude pod stalym napeti druhy jen kdyz zapnes radio ... z toho radia je jen napajeni relatka a ten pod stalym napeti jde pres rele do motorku.. konektor jak je u anteny nevim :/
E39 530i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
kabely tam tuším žádné nejsou, jen ty co dostaneš k té anténě ale ty jsou jen tak půl metru dlouhé....ale neměl by být problém si od rádia přivést kabel s tim ovládáním (bejvá to oranž. drát) a pak ještě stálých 12V...nic víc myslím nepotřebuješ...hrb.ttoda píše:jeste do toho zasahnu kdyz mam manualni antenu a chci tam dat elektrickou sou tam na to nejaky kabely???
treba bych si to mohl udelat pres tlacitko ve stredovim panelu neeAda.k píše:kabely tam tuším žádné nejsou, jen ty co dostaneš k té anténě ale ty jsou jen tak půl metru dlouhé....ale neměl by být problém si od rádia přivést kabel s tim ovládáním (bejvá to oranž. drát) a pak ještě stálých 12V...nic víc myslím nepotřebuješ...hrb.ttoda píše:jeste do toho zasahnu kdyz mam manualni antenu a chci tam dat elektrickou sou tam na to nejaky kabely???

-
- Kontaktovat uživatele:
koukam ze topic ja starsiho data ale ted to resim a chci se zeptat .... ten kabel co ma byt po stalym napetim MUSI nutne vest pres pojistky nebo ne?
Bo ja nevim jak to pres pojistky natahnout
a nevim ted presne na kterej drat co je u radia dat ten druhy kabel (u me Zeleny) ktery ma do radia prijit. diky moc
Bo ja nevim jak to pres pojistky natahnout

-
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem koupil i namontoval ... antena funguje .... jen me pripada ze ne tak jak ma...
Kdyz otocim klickem tak uz vyjede .... bo se zapne i radio (jako celek) ale mam za to ze by ta antena mela fungovat jen pri zapnutic Funkce Radia na autoradiu ne? asi mam neco spatne zapojeneho...
Radio mam Panasonic CQ-3305N
Jinak pojistku jsem dal 10A
Kdyz otocim klickem tak uz vyjede .... bo se zapne i radio (jako celek) ale mam za to ze by ta antena mela fungovat jen pri zapnutic Funkce Radia na autoradiu ne? asi mam neco spatne zapojeneho...
Radio mam Panasonic CQ-3305N

Jinak pojistku jsem dal 10A
-
- Kontaktovat uživatele:
Žádné autorádio takovou funkci nemá. Na autorádiích je prostě výstup +12 spínané napětí po zapnutí přístroje. Je primárně určené pro připojení zesilovačů, bohužel po napojení el.antény vyjede hned po zapnutí. Jedině si to udělat na manuální spínač.Hellraiser píše:vsecko je mi jasny az po to: ... ja pouzivam vystup na el. antenu pro remote u zesilovače...
Nechapu nejde to nejak oblbnout aby antena vyjizdela jen pri funcki RADIO ze???
Jj, taky jsem měl pocit, že jsem to u nějakých rádií viděl, že když se zapnul tuner, tak anténa vylezla a když jsi to přepnul třeba na CD tak zase zalezla zpátky, ale nebyl jsem si tím jistej, tak jsem nechtěl spamovat...Rooster píše:Na nejakym autoradiu uz sem to videl, ze antena vyjela jen pri prepnuti na radio...nevim co to bylo zac.......... ale u tohohle radia to urcite nejdeCentr píše:Žádné autorádio takovou funkci nemá. Na autorádiích je prostě výstup +12 spínané napětí po zapnutí přístroje. Je primárně určené pro připojení zesilovačů, bohužel po napojení el.antény vyjede hned po zapnutí. Jedině si to udělat na manuální spínač.Hellraiser píše:vsecko je mi jasny az po to: ... ja pouzivam vystup na el. antenu pro remote u zesilovače...
Nechapu nejde to nejak oblbnout aby antena vyjizdela jen pri funcki RADIO ze???