Svítí mazání po nastartování
Svítí mazání po nastartování
Prosím o radu.Mam 318 M10 r.v.86 najeto poctivých 169 000km -olej vyměněn (10w-40Agip) a po naskočení motoru mi svítí kontrol. mazání ještě tak cca 3 až 5 vteřin.Mohl by to být problem??Při zahřatém motoru mazání zhasíná okamžitě... 

Mě to dělá taky,už 2roky,mam olej 15w40 valvoline,a zatím se nic važnýho neděje,akorát mi teda k tomu ještě za studena svítí kontrolka dobíjení a po prošlápnutí plynu vše zhasne a je slyšet zatížení altíku,ale to se ozývá asi to ložisko u řemenice ,který jsem už 2krát měnil během 2let,a ta kontrolka oleje v pohodě, já si myslím že je asi unavený čerpadlo nebo zanesený sací koš.
Pokud to zhasne tak je to ok..je to napsany myslim i v knizce..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

Tohle mi dělala moje M10 taky, tak jsem sundal malou vanu, sací koš a čerpadlo. Čerpadlo jsem rozebral a byl zaseklej přepouštěcí ventil, tak jsem to rozchodil a od tý doby naprosto v pohodě, asi tak skoro 20tkm(potom přišla M42.
)

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7