spojkovy pedal
spojkovy pedal
Ted jsem sedl do auta a spojkovy pedal seslapl az na podlahu.Kde by mohl byt problem??Jako normalne jsem dojel a ted teda dost prekvapko.
BMW and PIONEER is the best...
vytekla ti brzdovka...
s největší praděpodobností ti prochcalo spojkový prasátko - takže si pod to lehni a koukni odkud to vyteklo.
pokud je to tak, tak buď koupit opravnou sadu těsnění a rozebrat prase, nebo rovnou koupit nový a vyměnit.
Dolet brzdovku a je to
s největší praděpodobností ti prochcalo spojkový prasátko - takže si pod to lehni a koukni odkud to vyteklo.
pokud je to tak, tak buď koupit opravnou sadu těsnění a rozebrat prase, nebo rovnou koupit nový a vyměnit.
Dolet brzdovku a je to
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
druhej je vevnitř auta na pedálu, vyteklý to bejt vždy nemusí nicméně je to nejpravděpodobnějšíDymak píše:e30 má kapalinou ovládanou spojku a má společnou nádobku s brzd. systémem.
takže na levý straně převodovky najdeš spojkovej váleček, kterej to pravděpodobně pustil
radši použij funkci hledat, řešilo se to mnohokrát a je to tady i s popisem na výměnu
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
tak jsem skuknul odkazy..byl i venku a zjistil ze ty brzdovky tam je celkem dost, jako ze je mezi min a max, je ji mozna min nez bylo, ale ne o moc..
come trapi : precetl jsem ze Pozor - jsou 2 druhy válečků, s pojistnou vějířovkou a bez.
da se odhadnout ktery mam??mam plastaka 320i 1987
come trapi : precetl jsem ze Pozor - jsou 2 druhy válečků, s pojistnou vějířovkou a bez.
da se odhadnout ktery mam??mam plastaka 320i 1987
BMW and PIONEER is the best...