pozhasinani poalubky
pozhasinani poalubky
Jeste jedna vec. Kdyz nastartuju auto a vyjedu, asi do peti minut mi pozashne palubka, svetla, sterace jdou pomalu, vetrak mele z posledniho. To trva tak 3min a az kdyz je palubka skoro mrtva, projedu plyn (nevim jestli to ma na to vliv), Tak vsechno naskoci. Pak uz je to vsechno v klidu. Zhasinani motoru jsem si nevsiml. Jo a stava se to co jsem nechal opravit co me odesel alternator a nechal ho opravit, ale soubezne venku prituhlo, takze nevim s cim to spojit. Netusite, cim to muze bejt, nejakej studenej spoj?
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: pozhasinani poalubky
to co popisujes vypada na dobijeni, bud nedobiji vubec a pak chytne - koukni uhliky, nebo nekde pres noc vycucava baterku a pak ji jeste stihne po startu dobit pod plynem, zmer odber pri vypnutym klickuFuntomas píše:Jeste jedna vec. Kdyz nastartuju auto a vyjedu, asi do peti minut mi pozashne palubka, svetla, sterace jdou pomalu, vetrak mele z posledniho. To trva tak 3min a az kdyz je palubka skoro mrtva, projedu plyn (nevim jestli to ma na to vliv), Tak vsechno naskoci. Pak uz je to vsechno v klidu. Zhasinani motoru jsem si nevsiml. Jo a stava se to co jsem nechal opravit co me odesel alternator a nechal ho opravit, ale soubezne venku prituhlo, takze nevim s cim to spojit. Netusite, cim to muze bejt, nejakej studenej spoj?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220